Vacature onderhoudsmonteur vanaf 1 februari 2021 in Friesland

Ben je een ervaren onderhoudsmonteur en werk je graag aan grote machines in de industrie? Lees dan snel verder want we hebben een mooie uitdaging voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de productie van grondstoffen voor de chemie en voedingsmiddelen zijn we op zoek naar iemand die het team van onderhoudsmonteurs wil versterken. Iemand die vooral mechanisch is onderlegd maar ook de basis kent van elektrotechnisch onderhoud. Het werk is voor langere tijd waardoor je onderdeel zult uitmaken van het bedrijf en een belangrijke bijdrage kunt leveren aan het onderhoud van het machinepark voor de toekomst.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie is een goede basiskennis en ervaring in de onderhoudstechniek van machines van groot belang. Daarom wordt minimaal 4 jaar werkervaring gevraagd in de functie onderhoudsmonteur. Een mbo opleiding in de werktuigbouwkunde, mechatronica of metaaltechniek is ook vereist op minimaal niveau 3. Verder werkt het bedrijf in ploegen waarin onderhoudsmonteurs meedraaien. Een flexibele werkhouding en goed kunnen samenwerken zijn van groot belang om een goed onderdeel te kunnen vormen van het team onderhoudsmonteurs. Rijbewijs en auto zijn niet verplicht maar wel erg handig om bij het bedrijf te kunnen komen vooral wanneer storingsdiensten moeten worden gedraaid.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een grote werkgever in de productie van grondstoffen voor de voedingsmiddelen branche en chemische industrie. Binnen het bedrijf werken ruim 150 mensen in verschillende functies. Het team aan onderhoudsmonteurs vormt een belangrijke factor binnen het bedrijf. Er zijn verschillende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen zodat het onderhoud en de veiligheid van het bedrijf geoptimaliseerd worden. het bedrijf is goed bereikbaar vanuit Leeuwarden, Franeker, Sneek, Harlingen en Bolsward en alle dorpen die binnen deze regio vallen.

Arbeidsvoorwaarden

In deze fulltime functie kun je een salaris verdienen rond 2700 bruto per maand. Het exacte salaris wordt vastgesteld na het sollicitatiegesprek en is afhankelijk van de opleiding en de werkervaring van de kandidaat. Daardoor kan het salaris hoger uitvallen of iets lager. Er zijn binnen het bedrijf opleidingsmogelijkheden waaronder BBL. Dat zorgt er voor dat ook monteurs met wat minder ervaring in aanmerking kunnen komen voor de functie van onderhoudsmonteur. Informeer hiervoor bij de vestiging. Het bedrijf verstrekt een reiskostenvergoeding van 0,19 euro per kilometer aan woon-werkverkeer.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan via de knop vacatures in de menubalk om meer te weten te komen over deze functie. Je komt dan in een digitale omgeving waarin je ook jouw sollicitatie en cv kunt insturen.