Vacature BBL mechatronica Flevoland vanaf februari 2021

Heb je ervaring in het sleutelen aan machines en voertuigen maar heb je hierin nog geen opleiding? Zou je graag een opleiding in de machinebouw willen volgen en tegelijkertijd willen werken? Dan is dit BBL traject mechatronica een ideaal leer-werktraject voor jou. Voor een opdrachtgever in de Polder zoeken we handige sleutelaars die zich verder willen ontwikkelen tot volwaardig vakkracht in de bouw van machines voor de voedingsmiddelenbranche en agrarische sector. In deze sectoren is altijd werk waardoor dit BBL traject mechatronica een echte investering is in jezelf maar ook in je toekomst.

Welke ervaring heb je hiervoor nodig?

Het is een BBL traject en dat betekent dat je niet een complete opleiding hoeft te hebben afgerond om hiervoor in aanmerking te kunnen komen. We zoeken iemand die wel ervaring heeft in het sleutelen aan machines en apparaten. Deze ervaring kan bijvoorbeeld in (bij)baantjes of stages zijn opgedaan of tijdens eerdere technische opleidingen. Het is belangrijk dat je er bewust voor kiest om een mechatronicamonteur te worden. Dat betekent dat je bewust kiest om in de machinebouw en in het machineonderhoud aan de slag te gaan. Daarbij kan ook ploegendienst en een bepaalde mate van onregelmatigheid aan de orde komen. Daar krijg je natuurlijk wel toeslagen voor. Een rijbewijs is gewenst maar niet verplicht zolang je maar zelfstandig op je werk kunt komen.

Over het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd in de buurt van Joure, Heerenveen en Emmeloord. Binnen het bedrijf worden verschillende machines en apparaten gebouwd die voorzien zijn van mechanische onderdelen maar ook van bedrading en elektronica. Daarnaast bevatten de machines ook software en besturing. Binnen het bedrijf werken lassers en constructiebankwerkers maar ook mechatronicamonteurs. De mechatronicamonteurs werken in teams gezamenlijk aan machines. Deze medewerkers doen veelzijdig werk binnen het bedrijf en doen zowel werk in de elektrotechniek en mechanica. Daarnaast heeft het bedrijf ook elektromonteurs in dienst die zie voornamelijk richtingen op elektrotechnische aspecten van de machinebouw. De functie mechatronicamonteur heeft binnen dit bedrijf dus de meest veelzijdige aspecten omdat deze werknemers op verschillende projecten en werkplekken ingezet kunnen worden.

Arbeidsvoorwaarden

Voor dit fulltime BBL traject wordt de mbo opleiding mechatronica betaald door de organisatie. Daarnaast ontvang je een salaris dat conform de markt is. Dat betekent dat je hetzelfde loon verdient als je collega’s met evenveel werkervaring en opleiding. Van de werkgever ontvang je ook een reiskostenvergoeding. Je krijgt tijdens dit werken en leren traject volledige ondersteuning vanuit je werkgever en vanuit de uitzendorganisatie. Mocht je vragen hebben dan kun je altijd bij ons terecht.

Solliciteren?

Heb je interesse in dit BBL traject of wil je meer weten over mogelijkheden om BBL te volgen of een ander opleidingstraject dan kun je altijd met ons contact opnemen. Dat kan via de knop BBL of de vacatureknop in de menu aan de zijkant en bovenkant van de website.