Vacature panelenbouwer elektromonteur machinebouw Noord Friesland vanaf februari 2021

Ben jij goed in het bedraden van kasten en panelen voor machines dan is dit een geschikte vacature voor jou. Voor een machinebouwer zijn we namelijk op zoek naar een elektromonteur/ bedradingsmonteur van besturingskasten van machines. Het gaat hierbij voornamelijk om de nieuwbouw en assemblage. Het werk is veelzijdig. Je werkt niet alleen in de bedrading en de inrichting van kasten en panelen maar ook in de complete montage van machines. Naast een schroevendraaier zal je in de praktijk ook wel eens een sleutel moeten gebruiken. Dat is natuurlijk alleen maar leuk. Je bouwt samen met je collega’s een complete machine op en jouw kwaliteit ligt met name bij de bedrading en de inrichting van kasten en panelen. Daarvoor krijg je overigens hele duidelijke normeringen zodat je precies weet wat je moet doen en aan welke kwaliteitseisen je moet voldoen.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie heb je ervaring nodig in de elektrotechnische montage van machines en besturingskasten. Het is belangrijk dat je goed bedradingsschema’s kunt lezen en nauwkeurig bent in het opvolgen van instructies en richtlijnen vanuit normen. Een mbo diploma niveau 2 of hoger in de elektrotechniek, mechatronica of in de machinebouw is een belangrijke vereiste. Een paar jaar praktijkervaring is ook belangrijk. Verder is een rijbewijs en auto vereist voor het geval je met je collega monteurs meegaat om een machine op een locatie te installeren. Het werk is afwisselend dus we zoeken iemand die flexibel is en verschillende werkzaamheden wil uitvoeren op verschillende locaties.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar we een panelenbouwer / elektromonteur zoeken is actief in heel Nederland maar de productielocatie zit in het Noorden van Friesland boven Leeuwarden. De vestiging is met de auto goed bereikbaar vanuit Drachten, Groningen en Leeuwarden. Binnen het bedrijf worden complete machines en installaties gebouwd die worden geplaatst om de luchtkwaliteit en het werkklimaat binnen bedrijven te verbeteren. Het bedrijf heeft verschillende afdelingen waarop in totaal ongeveer 40 man op de werkvloer werken. Daarnaast is er ook nog een kantoor aanwezig met tekenaars en werkvoorbereiders.

Arbeidsvoorwaarden

In deze functie kun je instromen op een salaris van 2000 euro tot 2700 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. De hoogte van het salaris wordt bepaald op basis van je werkervaring en opleiding. Binnen deze organisatie krijg je de mogelijkheid om eerst op tijdelijke basis en later op basis van onbepaalde tijd te werken. Een vast contract is de bedoeling. Verder krijg je mogelijkheden om een opleiding te volgen of specifieke trainingen. Daardoor kun je altijd vakkundig en veilig werken. Het bedrijf verstrekt ook een reiskostenvergoeding voor gereden kilometers met eigen vervoer.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature of zou je meer willen weten neem dan contact met ons op via de knop vacatures Technicum in de menubalk.