Vacature TIG lasser in Friesland vanaf augustus 2021

Ben jij een ervaren lasser en kun je goed TIG lassen dan is deze vacature geschikt voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de metaaltechniek zoeken wij een TIG lasser die graag RVS constructies last. Je kunt aan de slag als aflasser maar ook als samensteller lasser. Het bedrijf heeft namelijk verschillende posities beschikbaar. Ben je iemand die graag bij een groot bedrijf aan de slag gaat en die zichzelf wil ontwikkelen? Dan is deze vacature zeker de moeite waard. Je werkt met professionele lasapparatuur en krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Ook bij weinig ervaring staat het bedrijf open voor een gesprek. Je kunt je namelijk ook binnen het bedrijf doormiddel van BBL en andere opleidingen naar een hoger ervaringsniveau brengen.

Welke ervaring heb je nodig?

Basiskennis van lastechniek en dan met name van TIG lassen is minimaal vereist. Een lasdiploma op het gebied van TIG lassen is belangrijk. Als er geen lasdiploma aanwezig is maar wel kennis van lassen dan is dat ook goed. Praktijkervaring kan een gebrek aan opleidingen op lastechnisch gebied compenseren. Verder is het belangrijk dat je goed kunt tekeningen lezen als je als samensteller aan de slag wilt. Heb je geen interesse in samenstellen dan zal je voornamelijk als aflasser aan de slag gaan.

Over het bedrijf

Het bedrijf heeft ruim 100 werknemers in dienst die op verschillende metaalafdelingen werken. Het bedrijf heeft verschillende afdelingen ook op het gebied van lassen. Zo is er een RVS afdeling en een staalafdeling. Daarnaast zijn er ook afdelingen op het gebied van plaatwerk, verspaning, stralen en een spuiterij. Gezamenlijk maakt men producten voor verschillende klanten. Het bedrijf heeft een grote voorkeur voor het allround inzetten van medewerkers. Dat betekent in de praktijk dat werknemers verschillende functies kunnen uitvoeren en op meerdere plekken inzetbaar zijn. Ook als TIG lasser krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen zodat je ook op andere afdelingen kunt werken. Dat is niet een eis maar wel een mogelijkheid.

Arbeidsvoorwaarden

Een ervaren TIG lasser verdient ongeveer 2700 euro bruto per maand. Een TIG lasser met wat minder laservaring zal wat lager worden ingeschaald. De functie is fulltime en er wordt een reiskostenvergoeding van 0,19 euro per kilometer uitbetaald. Het bedrijf zoekt mensen in de omgeving van Leeuwarden, Dokkum, Drachten en Franeker in verband met de reisafstand. Je kunt binnen het bedrijf verschillende opleidingen en trainingen volgen. Daardoor kun je jezelf verder ontwikkelen in laswerkzaamheden en in de metaaltechniek.

Solliciteren?

Zou je graag meer willen weten over deze functie TIG lasser of wil je hier graag op solliciteren dan kun je via de knop vacatures solliciteren.