Vacature teamleider installatietechniek in Friesland vanaf augustus 2021

Heb jij ervaring in de installatietechniek en elektrotechniek en wil je graag doorgroeien naar ene leidinggevende functie dan is deze vacature interessant voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de installatietechniek en elektrotechniek zijn we op zoek naar iemand met kennis van de installatiebranche die graag een commerciële, klantgerichte en leidinggevende functie wil vervullen. Het gaat hierbij om een vacature teamleider. Hierbij ben jij het aanspreekpunt voor de aan jou toebedeelde klanten en ben zorg je voor een optimale dienstverlening. Je coördineert services en projecten van het installatiebedrijf op een inspirerende en motiverende wijze. Je brengt de behoefte van de klant in kaart, geeft hierover advies en zorgt er voor dat een team van monteurs wordt aangestuurd om de werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature teamleider is het belangrijk dat je weet wat de instantietechniek en elektrotechniek als branche inhouden en dat je in staat bent om op technisch gebied advies te geven aan klanten. Je moet ook in staat zijn om de wens van de klant te vertalen in opdrachten voor servicemonteurs. Deze monteurs stuur je bovendien aan en ondersteun je bij de daadwerkelijke uitvoering van de taak en het contact met de klant. Daarvoor is een goed overzicht nodig en leidinggevende capaciteiten. De functie is op hbo niveau maar een hbo opleiding is geen harde eis. Een mbo opleiding op niveau 4 in de installatietechniek, elektrotechniek of in het middenkader is ook prima. Verder is een rijbewijs belangrijk zodat je ook bij klanten op bezoek kunt gaan.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een groot installatiebedrijf dat actief is in het noorden van Nederland. Het bedrijf meerdere vestigingen in het noorden van Friesland. Door de omvang van het bedrijf kan het bedrijf verschillende soorten projecten aannemen, zowel grote als kleine projecten. Dat maakt het bedrijf interessant voor verschillende klanten. De monteurs van het bedrijf worden op verschillende projecten ingezet op basis van hun kennis en kunde. De teamleiders houden goed contact met de werknemers, klanten en leveranciers zodat de processen goed verlopen.

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze functie is een salaris van 3200 euro per maand bij een fulltime dienstverband beschikbaar. De hoogte van het salaris is afhankelijk van de werkervaring en de opleiding van de aankomend teamleider. Daarnaast wordt een reiskostenvergoeding aangeboden of kunnen de teamleiders gebruik maken van een auto van de zaak. De werkzaamheden kunnen voor een deel worden aangepast op de ervaring en wensen van de teamleider. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om door te groeien in de functie en de organisatie.

Solliciteren?

Zou je graag aan de slag willen als teamleider installatietechniek? Klik dan op de knop vacatures in de menubalk. Dan kun je jouw cv insturen.