Vacature TIG lasser vanaf 16 juni 2021 in noord Friesland

Heb je een beetje ervaring als TIG lasser en ben je op zoek naar een andere werkgever? Dan is dit bedrijf voor jou interessant. Het bedrijf waar deze vacature open staat is namelijk gespecialiseerd in de metaaltechniek en heeft uitdagend laswerk voor TIG lassers. Er worden verschillende constructies en machinedelen gelast waardoor het lezen van tekeningen ook een belangrijke factor is. Je werkt met toonaangevende lasapparatuur en de werkomgeving is netjes en heel veilig. Het werk is voor langere tijd en het is de bedoeling dat je uiteindelijk bij het bedrijf vast in dienst gaat treden.

Welke ervaring heb je nodig?

Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in TIG lassen nodig. Het werk is voornamelijk aan een werkbank onder de hand maar als je ook wat positiewerk kunt uitvoeren is dat mooi meegenomen. Een diploma TIG niveau 2 is daarom voldoende. Verder zijn er geen opleidingseisen door het bedrijf gesteld. Het lezen van technische tekeningen is echter wel belangrijk, daarom wordt op dit gebied minimaal 2 jaar ervaring gevraagd.

Over het bedrijf

De vacature TIG lasser staat open bij een toonaangevend bedrijf in de metaaltechniek. Binnen het bedrijf werken ruim 100 werknemers in verschillende functies. Er worden verschillende lastechnieken en andere metaalbewerkingstechnieken uitgevoerd. Binnen het bedrijf is veel aandacht voor de ontwikkeling van personeel. Dat zorgt er voor dat er verschillende mogelijkheden zijn om kosteloos opleidingen en trainingen te volgen. Ook zijn er binnen het bedrijf mogelijkheden om door te groeien.

Arbeidsvoorwaarden

Als samensteller lasser kun je een salaris rond de 2600 bruto per maand verdienen afhankelijk van je werkervaring. Het werk is fulltime en je krijgt een reiskostenvergoeding tegen 0,19 euro per kilometer. Je kunt in je werk kosteloos opleidingen en trainingen volgen waardoor je nog beter wordt in je functie. Tot slot heb je doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Je ontvangt een contract voor bepaalde tijd en de intentie is dat je een contract vooronbepaalde tijd krijgt als je na de bepaalde tijd periode goed blijft functioneren.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact op via de knop vacatures in de menubalk. Dan kun je meteen je sollicitatie insturen of een vraag stellen over de vacatures.