Vacature allround constructiebankwerker lasser Friesland vanaf 6 april 2021

Ben jij een ervaren constructiebankwerker lasser en vind je afwisseling belangrijk dan is deze vacature geschikt voor jou. Voor een klein metaalbedrijf in het westen van Friesland zijn wij op zoek naar een allround constructiebankwerker lasser die ook wel montage wil uitvoeren op locatie. Op de zaak werk je als samensteller lasser doe je het gehele proces, vanaf de voorbewerking (boren, zagen, ponsen, knippen ed.) tot het samenstellen en aflassen van de staalconstructies. Ook ga je geregeld mee op montage bij de klanten van het bedrijf. Daardoor werk je zowel binnen als buiten op verschillende locaties. Je werkt voornamelijk in teams aan grote constructies. Omdat het bedrijf vrij klein en compact is werk je vaak nauw samen met je collega’s. De onderlinge sfeer in het bedrijf is uitstekend.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie is het belangrijk dat je allround aan de slag kunt in de metaal. Je voert als constructiebankwerker lasser namelijk verschillende werkzaamheden uit. Daarom is het belangrijk dat je een goed technisch inzicht hebt en flexibel bent ingesteld. Verder zijn de volgende aspecten vereist:

– In bezit van vakdiploma constructiewerken/lassen mbo minimaal niveau 2
– Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
– In het bezit van VCA
– Je bent een loyale werknemer welke op zoek is naar een werkgever voor de lange termijn
– Je bent woonachtig binnen een straal van 25 kilometer rondom Dokkum

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je in deze functie aan de slag kunt is een informeel familiebedrijf wat zich bezig houdt met de productie van staalconstructies ten behoeve van loodsen-, stallen- en woningbouw. Het bedrijf is gevestigd aan de westkant van Friesland in een gezellig dorp. Er werken in totaal 8 mensen binnen het bedrijf die met z’n allen de schouders eronder zetten om de klant tevreden te stellen. Er is sprake van een echte teamgeest. Mensen werken met elkaar samen en helpen elkaar om goede producten te maken voor hun klanten.

Arbeidsvoorwaarden

Als constructiebankwerker lasser heb je binnen dit bedrijf een veelzijdige functie waar je je snel thuis zult voelen als goed kunt samenwerken.  Na een detachering van 1 jaar bestaat de mogelijkheid tot een rechtstreeks contract bij het bedrijf. Je ontvangt een salaris conform CAO Metaal&Techniek en krijgt de mogelijkheden om cursussen en opleidingen te volgen, zodat je nooit stil hoeft te staan in je ontwikkeling. Je wordt uitgerust met persoonlijke beschermingsmiddelen van goede kwaliteit, waardoor je in de gelegenheid wordt gesteld om veilig je werkzaamheden te kunnen uitvoeren.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan snel contact op. Via de knop vacatures in de menubalk kun je in contact komen met Technicum. Dan zie je ook meteen de overige vacatures die deze uitzendorganisatie open heeft staan. Verder kun je ook via de knop BBL bekijken welke mogelijkheden je hebt om als BBL-er aan de slag te gaan als constructiebankwerker lasser.