Vacature TIG lasser Noord Friesland vanaf 22 september 2022

Voor een groot allround metaalbedrijf zijn we op zoek neer een TIG lasser die graag met dunne plaat en middeldikke plaat wil werken. Het werk is gericht op zowel het samenstellen als het aflassen. Je maakt zelf je werkstukken van begin tot het einde. De producten zijn machinebehuizingen, halffabricaten en kleine rvs-constructies. De werkzaamheden worden in een grote hal gedaan die goed verlicht is. het werk is voor langere tijd. Het bedrijf geeft iedereen eerst een tijdelijk contract maar zal op termijn ook vaste contracten verstrekken aan werknemers die dat willen. Ervaren lassers komen zeker in aanmerking voor een vast contract.

Welke ervaring heb je nodig?

Dit bedrijf hecht veel waarde aan laservaring. Diploma’s op lastechnisch gebied zijn minder belangrijk. Het is vooral van belang dat je zelfstandig op basis van tekeningen werkstukken kunt samenstellen en lassen. Ook kandidaten die over minder dan 1 jaar ervaring beschikken in de lastechniek kunnen zich aanmelden. Voor deze kandidaten is er een BBL traject mogelijk in de vorm van werken en leren. Het bedrijf wil graag mensen uit het noorden van Friesland in dienst hebben omdat dit handig is in verband met de reisafstand. Woon je in het midden of zuiden van Friesland dan moet je rekening houden met langere reisafstanden en een langere reistijd. Een eigen auto is dan noodzakelijk.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature is een groot metaalbedrijf dat gevestigd is in het noorden van Friesland. Er werken ruim 100 werknemers bij het bedrijf in verschillende functies. Naast TIG lasser heeft het bedrijf ook MIG/MAG lassers, plaatwerkers, verspaners en kanters/ zetters in dienst. Het bedrijf geeft werknemers de mogelijkheid om interne opleidingen te volgen om zichzelf verder te ontwikkelen. Het ontwikkelen van werknemers om zich te specialiseren en om ze meer allround in te zetten vormt een belangrijk speerpunt van het bedrijf.

Arbeidsvoorwaarden

Het bedrijf betaald haar medewerkers volgens de grootmetaal CAO. Als ervaren TIG lasser kun je een salaris verdienen van rond de 2500 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Hoe meer ervaring je hebt hoe hoger je salaris. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om intern opleidingen en trainingen te volgen om jezelf nog verder te ontwikkelen. Het bedrijf verstrekt een reiskostenvergoeding van 0,19 per kilometer woon-werkverkeer. In eerste instantie werk je op flexibele basis of op basis van een bepaalde tijd contract. Het bedrijf heeft echter een vast contract als doelstelling voor ogen. Je kunt bij dit bedrijf op den duur voor onbepaalde tijd werken.

Solliciteren?

Wil je graag als TIG lasser aan de slag bij een interessant bedrijf. Ben je voor langere tijd inzetbaar en ga je voor een langdurig dienstverband? Klik dan op de knop vacatures in de menubalk.