Vacature allround lasser noord Friesland vanaf 24 mei 2022

Heb je ervaring als samensteller lasser en ben je op zoek naar een allround functie. Dan is deze vacature voor een ideale kans. Bij een klein bedrijf in de metaaltechniek kun je aan de slag als samensteller lasser van verschillende constructies in staal en RVS. De lasprocessen die worden gebruikt zijn MIG/MAG lassen en TIG lassen. Deze lasprocessen worden voornamelijk op de werkplaats toegepast. Je kunt als je dat wilt ook op locatie aan de slag. Dan kom je bij verschillende bedrijven om daar de constructies en machines samen te stellen en in gebruik te stellen. Het bedrijf is op zoek naar iemand die van afwisseling houdt en niet alleen wil aflassen maar ook wil opbouwen, repareren en installeren. Iemand die graag in een team werkt. Ben jij een lasser die graag onderdeel wil uitmaken van een enthousiast bedrijf met waardering voor vakmanschap? Lees dan snel verder en solliciteer op deze mooie vacature.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature is het belangrijk dat je MIG/MAG lassen en TIG lassen beheerst. Het maakt niet uit als je met het ene lasproces meer ervaring hebt dan het andere. In de praktijk krijg je alle ruimte om jezelf namelijk verder te ontwikkelen. Een flexibele instelling en een leergierige houding zijn wel belangrijk. Ook ervaren mensen leren namelijk elke dag weer nieuwe constructies, machines en apparaten te lassen en te bouwen. Een mbo opleiding in de techniek op niveau 2 of hoger is een goede basis maar praktijkervaring is minstens zo belangrijk. Verder heb je een VCA certificaat nodig als je op locatie wilt werken, maar deze kun je als je wilt kosteloos halen bij het bedrijf. Een rijbewijs is alleen noodzakelijk als je niet met openbaar vervoer of met de fiets op het werk kunt komen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een allround metaalbedrijf met een brede klantenkring in het noorden van Friesland. Het bedrijf maakt constructies van RVS en staal voor verschillende toepassingen. Hierbij kun je denken aan frames voor machines maar ook voor landbouwvoertuigen. De machines worden door het bedrijf zelf op locatie gebracht en geïnstalleerd. Dit gebeurd meestal in teams. Ook worden klanten bezocht voor de maatvoering van machines en constructies. Kortom een complete oplossing voor klanten die wordt gemaakt door enthousiaste techneuten.

Arbeidsvoorwaarden

Een ervaren lasser kan een salaris verdienen rond 2600 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Hoe meer ervaring iemand heeft hoe hoger het salaris. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om jezelf doormiddel van opleidingen en trainingen te ontwikkelen. Deze opleidingen en trainingen worden voor jou betaald. Je ontvangt reiskostenvergoeding tegen 0,19 euro per kilometer als je met eigen vervoer gaat rijden. Daarnaast krijg je werkkleding en gereedschap ter beschikking.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature of wil je meer weten? Neem dan contact op via de knop vacatures in de menubalk.