Vacature samensteller lasser vanaf 28 januari 2022 Noord Friesland

Voor een toonaangevend bedrijf in de transporttechniek zijn wij op zoek naar een ervaren samensteller lasser. Het gaat hierbij met name om het opbouwen van constructies waarmee pallets vervoerd kunnen worden. Het laswerk wordt gedaan doormiddel van MIG/MAG lassen. Er worden in bepaalde lasverbindingen meerdere snoeren over elkaar heen gelegd. Dik stevig laswerk komt dus volop aan de orde. Het laswerk moet technisch sterk zijn dus geen insluitingen en geen randinkarteling. Het tekening lezen is niet heel complex omdat de producten heel overzichtelijk zijn. De nadruk ligt dus met name op de kwaliteit van de lasverbinding.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring als lasser in het MIG/MAG lassen is van groot belang. Je moet dit lasproces in verschillende posities kunnen uitvoeren. In ieder geval onder de hand, stapelen maar ook uit de zij lassen komt aan de orde. Verder is het belangrijk dat je redelijk technische tekeningen kunt lezen. Deze tekeningen zijn niet heel moeilijk te begrijpen maar wat technisch inzicht is wel nodig. Een opleiding op het gebied van lassen zou mooi zijn maar als je veel ervaring in de praktijk hebt opgebouwd is dat ook goed. Uiteindelijk gaat het om ervaring in het lassen. Een rijbewijs is niet nodig als je met openbaar vervoer bij het bedrijf kunt komen. Dat is even afhankelijk van je woonlocatie.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de vacature open staat is gespecialiseerd in het ontwikkelen van transportmiddelen voor diverse bedrijven. Er worden sterke producten gemaakt die veel gewicht kunnen tillen. De producten zijn van hoogwaardig materiaal met een fraai afwerkingsniveau. Binnen het bedrijf werken naast lassers ook monteurs, technische tekenaars en ander personeel. Het personeel is divers van samenstelling. Binnen het bedrijf heb je de mogelijkheid om jezelf te specialiseren en door te groeien. Het bedrijf is goed te bereiken vanuit Leeuwarden, Dokkum, Franeker en Harlingen.

Arbeidsvoorwaarden

Een ervaren lasser kan binnen dit bedrijf een salaris verdienen rond de 2700 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen die door het bedrijf worden betaald. Daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding van 0,19 euro per kilometer woon-werkverkeer. Je krijgt werkkleding ter beschikking. Je kunt deze functie aangaan op basis van een contract voor bepaalde tijd. Er is duidelijk een mogelijk om ook een vast dienstverband aan te gaan. Dat is even afhankelijk van hoe je jezelf ontwikkelt binnen het bedrijf en natuurlijk wat je eigen wensen zijn.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze baan, en wil je graag aan de slag als lasser? Neem dan contact op via de knop vacatures in de menubalk. Dan zie je meteen een overzicht van alle vacatures die er verder open staan in Nederland in de techniek.