Vacature allround lasser vanaf 5 januari 2022

Beheers jij MIG/MAG en TIG lassen en ben je op zoek naar een afwisselende baan in de lastechniek dan is deze vacature geschikt voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de werktuigbouwkunde zijn we op zoek naar iemand die frames en machines kan samenstellen en lassen van rvs en koolstofstaal. De producten zijn heel verschillend waardoor ook de lasposities verschillen evenals de tekeningen. Het werk wordt grotendeels zelfstandig uitgevoerd maar er zijn altijd collega’s aanwezig om je te ondersteunen bij vragen over tekeningen en constructies. Het werk is voor langere tijd en na een flexibele periode kun je een vast contract tegemoet zien.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie is praktijkervaring nodig. Hierbij is het vooral van belang dat je zelfstandig het TIG en MIG/MAG lassen beheerst. Deze lasprocessen moet je beheersen op minimaal niveau 2 a 3. Dat heeft te maken met de posities. Je last namelijk niet alleen onder de hand maar ook uit de zij, stapelend en maakt hoeklassen. Je moet redelijk goed tekeningen kunnen lezen om het werk zelfstandig uit te kunnen voeren. Verder zijn er niet veel eisen. Je moet veel plezier hebben in het samenstellen en lassen want dat is wat je het grootste deel van de dag gaat doen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een allround technisch bedrijf in de werktuigbouwkunde. Er worden machines en apparaten gebouwd van rvs en koolstofstaal. De producten zijn heel wisselend en de kwaliteit is hoogwaardig. De frames en machines worden binnen bedrijf gebouwd doormiddel van lasverbindingen en uitneembare verbindingen. Daarnaast kunnen deze machines en halffabricaten op diverse locaties opgebouwd.

Arbeidsvoorwaarden

Als een ervaren samensteller lasser kun je een salaris verdienen rond 2800 euro bruto per maand. Ook minder ervaren lassers kunnen aanmerking komen voor de deze vacature in de vorm van een BBL traject of werken en leren traject. Dan is het startsalaris wel wat lager maar dat wordt weer gecompenseerd met de mogelijkheid om met een opleiding aan de slag te gaan die voor je betaald wordt. Je krijgt een reiskostenvergoeding tegen 0,19 euro per kilometer woon-werkverkeer en daarnaast krijg je ook nog de mogelijkheid om aanvullende trainingen en cursussen te volgen op het gebied van veiligheid zoals VCA, veilig werken met een heftruck of veilig hijsen.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact met ons op via de knop vacatures in de menubalk. Dan kun je jouw eigen cv insturen via een open sollicitatie of een gerichte sollicitatie.