Vacature MIG/MAG lasser specialist noord Friesland vanaf 2 maart 2022

Heb je ervaring als MIG/MAG lasser en wil je jezelf verder ontwikkelen dan is deze vacature interessant voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de transporttechniek zijn we op zoek naar een lasser die zich wil specialiseren en een lascertificaat wil behalen op het gebied van MIG/MAG lassen. Het betreft een functie waarbij MIG/MAG niveau 3 als basis dient. Je kunt echter doorgroeien naar niveau 4 MIG/MAG lassen. Het materiaal dat gelast wordt is staal maar er komt een zware belasting op te staan. Daarom worden meerdere snoeren over elkaar heen gelegd. De lasverbindingen moeten daarom aan een hoog kwaliteitsniveau voldoen. Voor iemand met passie voor lastechniek is er altijd uitdaging aanwezig.

Welke ervaring heb je nodig?

Laservaring in het MIG/MAG lasproces is van groot belang. Deze ervaring kan zijn opgedaan in een opleiding maar ook op basis van werkervaring. Het is belangrijk dat je meerdere lassnoeren over elkaar heen kunt leggen. De lasposities die je moet beheersen zijn stapelen, uit de zij en onder de hand. Het materiaal dat gelast wordt is koolstofstaal van verschillende treksterkte. Voor deze functie moet je technische tekeningen kunnen lezen hoewel de tekeningen niet heel complex zijn.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een toonaangevend bedrijf in de ontwikkeling en productie van transportmiddelen. Deze transportmiddelen worden geproduceerd en geleverd aan verschillende bedrijven wereldwijd. Het kwaliteitsniveau van het bedrijf is hoog en het veiligheidsniveau ook. Als lasser vorm je een belangrijk onderdeel van het productieproces. De lasverbindingen bepalen namelijk in belangrijke mate de kwaliteit van het totale product.

Arbeidsvoorwaarden

Een ervaren MIG/MAG lasser kan een salaris verdienen rond de 2700 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Naar mate je meer ervaring hebt opgebouwd kan je salaris hoger uitvallen. Tijdens je werk krijg je de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen. De kosten hiervan worden betaald door het bedrijf. Verder krijg je reiskostenvergoeding tegen 0,19 euro per kilometer woon-werkverkeer. Bovendien krijg je ook kleding en werkschoenen ter beschikking van het bedrijf. Je gaat aan de slag op basis van een tijdelijk contract en krijgt de mogelijkheid om een vast contract te ontvangen na verloop van de flexfase.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature dan kun je contract opnemen via de knop vacatures Technicum in de menubalk.