Vacature allround lasser Leeuwarden vanaf 4 april 2022

Heb je ervaring met samenstellen en lassen en beheers je meerdere lasprocessen zoals MIG/MAG en TIG dan ben je misschien toe aan meer uitdaging. Dat kun je in deze functie krijgen als allround lasser. Je last in deze functie zowel machinedelen als constructies van RVS, staal maar ook aluminium. Zowel ferro als non-ferro producten en legeringen. Er wordt gewerkt met plaatwerk, profielen, kokers en buizen. De tekeningen variëren van eenvoudig tot complex. Ook de producten verschillen sterk van bijvoorbeeld frames tot complete machines. Dat maakt het werk van een allround lasser uitdagend en divers. Gelukkig heb je ook veel collega’s die hetzelfde werk doen zodat je altijd een aantal aanspreekpunten hebt voor het geval je vragen hebt.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in de lastechniek is uiteraard noodzakelijk. Je moet minimaal MIG/MAG lassen beheersen maar als je ook TIG of BMBE lassen beheerst is dat helemaal mooi. Dan kun je namelijk meerdere producten en projecten uitvoeren. Mocht je bepaalde lasprocessen niet beheersen dan kun je deze altijd leren. Tekeningen lezen is echter wel een belangrijk onderdeel van de functie. Lastechnische tekeningen moet je kunnen begrijpen en je moet op basis daarvan ook producten kunnen samenstellen. Je hebt ervaring met verschillende lasposities en plaatdiktes.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is actief in de machine en apparatenbouw. De klanten zijn divers en bovendien in verschillende sectoren actief. Om die reden zijn de producten wisselend en ook de materialen. De lasposities verschillen en de normen ook. Daarom is er veel afwisseling en uitdaging in de functie. Het werk wordt grotendeels individueel gedaan maar grote projecten worden in teamverband gedaan. Het werk wordt gedaan bij het bedrijf in de buurt van Leeuwarden. Ook vanuit Drachten, Sneek en Dokkum kun je prima het bedrijf bereiken.

Arbeidsvoorwaarden

Als allround lasser verdien je een salaris rond de 2600 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen om je laskwaliteiten te vergroten. Verder ontvang je 0,19 euro per kilometer woon-werkverkeer. Je krijgt werkkleding van het bedrijf en een bepaalde tijdscontract voor de periode van een jaar. Er is ook een mogelijkheid om een vast contract te krijgen op termijn.

Solliciteren?

Heb je interesse in de vacature allround lasser dan kun je contact opnemen via de knop vacatures in de menubalk van deze website. Als je op zoek bent naar een BBL opleiding dan kun je op de BBL knop klikken.