Vacature BBL monteur elektro en installatie vanaf 11 juli 2022

Heb je interesse in installatietechniek en elektrotechniek maar heb je nog weinig ervaring in deze sector opgebouwd? Dan is een BBL traject in installatietechniek en elektrotechniek wellicht interessant voor jou. In dit BBL traject dat aangeboden wordt door Technicum wordt je ontwikkelt tot allround monteur installatietechniek. Je leert alle basisvaardigheden van een installatiemonteur en elektromonteur die nodig zijn in de woningbouw, utiliteit en industrie. Tijdens het BBL traject werk je vier dagen per week bij een erkend leerbedrijf en ga je daarnaast 1 dag per week naar school voor de theorie. Zo wordt jij klaargestoomd voor een loopbaan in de installatietechniek en elektrotechniek. Een prachtige loopbaan waarin je altijd werk hebt. Lees snel verder wat je nodig hebt voor dit traject.

Welke ervaring heb je nodig?

Inzet en motivatie is vooral van groot belang voor dit BBL traject. Daarnaast is ook een goed technisch inzicht van groot beland voor het slagen van het BBL traject. Een opleiding in de techniek op mbo niveau 1 of hoger is een goede basis. Daarnaast is het belangrijk dat je flexibel bent ingesteld en bereid bent om een VCA certificaat te behalen. Een rijbewijs is een groot voordeel omdat je dan op verschillende locaties kunt werken. Mocht je nog geen rijbewijs hebben dan kun je ook solliciteren maar je moet dan wel een flexibele houding hebben met betrekking tot openbaar vervoer en meerijden met ervaren monteurs.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar dit BBL-traject elektromonteur en installatiemonteur open staat is een toonaangevende organisatie in de installatiebranche. Het bedrijf voert verschillende projecten uit door Friesland en Groningen. De projecten variëren van woningbouw tot scholen en kantoorgebouwen. Ook worden industriële complexen zoals fabrieken tot de klantenkring gerekend. Als monteur ben je dus op verschillende locaties actief en werk je aan diverse installaties. Dat maakt het werk van de installatiemonteur/ elektromonteur uitdagend en leuk. Geen dag is hetzelfde en je werkt vrijwel altijd in teamverband.

Arbeidsvoorwaarden

Als BBL-er wordt je ingeschaald op basis van de CAO voor de kleinmetaal. Daar zijn de installatiebedrijven op aangesloten. Je ontwikkelt jezelf in het BBL traject op de werkvloer maar ook in de MBO opleiding die bij deze leerwerktrajecten is aangesloten. De opleiding wordt voor je betaald. Daarnaast krijg je gereedschap in bruikleen en krijg je bovendien werkkleding ter beschikking. Dat zorgt er voor dat je altijd goed voorbereid bent op je werkzaamheden. Je wordt zowel op de werkvloer als tijdens de opleiding begeleid door ervaren collega’s. Zo heb je een aanspreekpunt bij vragen. Aan het BBL traject is een contract voor bepaalde tijd gekoppeld. Dit contract kan worden omgezet in een vast contract naar mate je meer ervaring hebt opgebouwd en het traject hebt behaald.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature dan kun je direct solliciteren via de knop vacatures Technicum in de menubalk.