Vacature monteur kasten en panelenbouw Emmeloord vanaf 11 juli 2022

Heb jij ervaring in de elektrotechniek en wil je graag nauwkeurig werk doen onder hoge kwaliteitsnormen dan is de vacature monteur kasten en panelenbouw geschikt voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de machinebouw zijn we op zoek naar iemand die bedradingschema’s kan lezen en precies kan werken. Het gaat hierbij om zowel seriematige werkzaamheden als om specifieke unieke bedradingskasten. Het werk van een bedradingsmonteur is noodzakelijk voor de optimale werking van machines en installaties. Daarom vervul je een belangrijk functie in het gehele bedrijfsproces. Je werkt grotendeels zelfstandig maar kunt altijd overleggen met collega’s over de werkzaamheden.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in het bedraden van bedradingskasten en panelen is belangrijk. Daarnaast is ook een elektrotechnische opleiding op niveau 2 nodig om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Mocht je niet over specifieke elektrotechnische kennis beschikken dan kun je altijd een aanvullende opleiding of cursus volgen. Een rijbewijs is niet noodzakelijk als je in de buurt van het bedrijf woont (Emmeloord).  

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is actief in de machinebouw voor de agrarische sector. Het bedrijf maakt diverse machines die worden gebruikt voor het transport van agrarische producten. Veel machines worden in Nederland gebruikt maar er zijn ook machines die naar het buitenland worden getransporteerd en geïnstalleerd. Ook dat doet het bedrijf met haar eigen servicemonteurs. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Veel werknemers die bij dit bedrijf aan de slag gaan kunnen op den duur een vast contract krijgen.

Arbeidsvoorwaarden

Als bedradingsmonteur in de kasten en panelenbouw kun je een salaris verdienen rond de 2500 euro bruto op basis van een fulltime dienstverband per maand. Hoe meer ervaring je hebt hoe hoger je salaris kan worden. Ook kun je doormiddel van opleidingen en trainingen jezelf verder ontwikkelen. Deze ontwikkelingsprogramma’s en opleidingen worden voor je betaald. Als je met je eigen vervoer gaat rijden dan krijg je reiskostenvergoeding. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband oftewel een contract voor onbepaalde tijd.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature dan kun je direct solliciteren via de knop vacatures Technicum in de menubalk.