Vacature monteur kasten en panelen in Dokkum vanaf 27 mei 2021

Ben jij een ervaren kasten en panelenbouwer en kun je goed bedradingsschema’s lezen? Dan is dit een interessante vacature voor jou. In deze vacature draait het namelijk om de bouw en installatie van grote bedradingskasten voor grote industriële machines. Deze machines worden gebruikt om de luchtkwaliteit binnen technische bedrijven te verbeteren. Vanuit de bedradingskasten worden en geïntegreerde plc worden deze installaties aangestuurd. Jouw werk als bedradingsmonteur is daarom van groot belang voor de werking van de gehele installatie. Ben jij een bedradingsmonteur die graag deze verantwoordelijkheid draagt stuur dan snel jouw cv in.

Welke ervaring heb je nodig?

Twee jaar of meer ervaring in het bedraden van machines, kasten en panelen. Je kunt aan de hand van duidelijke tekeningen zelfstandig aan de slag. Je werkt nauwgezet en kunt je goed concentreren. Daarnaast ben je ook flexibel ingesteld als het gaat om werkzaamheden. Soms help je namelijk ook mee met het bedraden van machines in plaats van alleen kasten en panelen. Een opleiding in de elektrotechniek of mechatronica op niveau 2 of hoger is vereist. Verder is het werk in Dokkum. Het is belangrijk dat je met eigen vervoer naar deze werklocatie kunt komen.

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief in het optimaliseren van de luchtkwaliteit door het plaatsen van installaties waarmee schadelijke stoffen worden afgezogen. Deze technische organisatie is in heel Nederland actief maar de productielocatie waar de machines worden opgebouwd is gevestigd in Dokkum. Het bedrijf is goed bereikbaar vanuit Leeuwarden, Drachten, Groningen en Heerenveen.

Arbeidsvoorwaarden

Als ervaren elektromonteur in de bedrading van kasten en panelen kun je een salaris verdienen tussen de 2400 en 2600 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Verder krijg je reiskostenvergoeding conform het bedrijfregelement op dit gebied. Als je opleidingen wilt volgen op het gebied van elektrotechniek en veiligheid is dat mogelijk en kost het jou geen geld. Het bedrijf betaald de opleidingen en trainingen die je nodig hebt voor jouw werk.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature elektromonteur kasten en panelenbouw dan kun je reageren via de knop vacatures in de menubalk van deze website.