Vacature elektromonteur kasten- paneelbouw Emmeloord vanaf 22 april 2021

Ben jij een elektromonteur die staat voor kwaliteit en nauwkeurigheid? Dan is deze vacature heel geschikt voor jou. Het gaat in deze functie met name om het bedraden van kasten en panelen voor machines voor de agrarische sector. Dit zijn allemaal gloednieuwe bedradingskasten die op basis van elektrotechnische schema’s moeten worden ingericht. Nauwkeurig werk voor mensen die goed overzicht kunnen houden elektrotechnisch zijn onderlegd. Kasten en panelenbouw is mooi werk voor iemand die echt pietje precies is.

Welke ervaring heb je nodig?

De bedrading in kasten en panelen vereist ervaring in de zwakstroom. Voor deze functie zoeken we elektromonteurs en bedradingsmonteurs die in staat zijn om kwaliteit te leveren en schematisch kunnen werken. Een basisopleiding in de elektrotechniek op mbo niveau 2 of hoger is voldoende. Ervaring in de kastenbouw en panelenbouw is belangrijk. Hoe zelfstandiger je bent hoe meer je kunt verdienen in deze functie. Hou er rekening mee dat het werk in Emmeloord is en dat je daar met eigen vervoer moet kunnen komen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de vacature elektromonteur kasten- en panelenbouw open staat is een grote machinebouwer voor de agrarische industrie. Het bedrijf maakt allemaal machines en apparaten die gebruikt worden om het land te bewerken en de oogst binnen te halen. Een grote onderneming met veel verschillende functies en afdelingen. Binnen het bedrijf is doorgroeien mogelijk en je kunt je ook zeker specialiseren. Het bedrijf werkt op basis van opdrachten en projecten die ze ontvangt van haar klanten. Dat zorgt er voor dat er veel dynamiek is.

Arbeidsvoorwaarden

Als monteur kasten- en panelenbouw werk je als elektromonteur in de machinebouw. Een uitdagende sector met veel afwisseling. Je kunt in deze functie een goed salaris verdienen. Dit salaris wordt vastgesteld op basis van de cao van het inlenende bedrijf. Daardoor is je salaris altijd gelijkwaardig aan een andere elektromonteur die met dezelfde ervaring hetzelfde werk doet. Bovendien krijg je ook reiskosten vergoed tegen de reiskostenregeling van het bedrijf. Ook hierin wordt je gelijk behandeld als je collega’s. Binnen het bedrijf kun je verder ook allemaal opleidingen en trainingen volgen zodat je nog beter wordt in je werk. Hierbij kun je ook denken aan een heftruckcertificaat en een VCA certificaat.

Solliciteren?

Heb je interesse in de vacature elektromonteur kasten- en panelenbouw reageer dan snel via de knop vacatures in de menubalk. Dan krijg je snel bericht.