Vacature kasten en panelenbouwer Emmeloord vanaf 16 december 2021

Ben jij vooral geschikt voor het nauwkeurige en fijnere elektrowerk? Dan is deze vacature geschikt voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de agrarische machinebouw zijn wij op zoek naar een bedradingsmonteur/ monteur kasten en panelenbouw. Een uitdagende functie voor iemand die graag aan de slag gaat met bedradingsschema’s en zwakstroom. Nauwkeurigheid is in deze functie van groot belang. Iemand in deze functie moet op basis van tekeningen zelfstandig aan de slag kunnen met het bedraden en het plaatsen van componenten in schakelkasten voor machines. Je werkt samen met je collega’s maar bent wel verantwoordelijk voor je eigen kasten.

Welke ervaring heb je nodig?

Je hebt voldoende ervaring als bedradingsmonteur als je goed tekeningen kunt lezen en aan de hand daarvan zelf de verschillende verbindingen kunt maken en de componenten in kasten kunt inbouwen. Een opleiding in de elektrotechniek op minimaal niveau 3 is vereist. Daarnaast zijn we op zoek naar iemand die echt geschikt is voor het bedraden van kasten en panelen. Dit is nauwkeurig werk en dat moet bij je passen. We zoeken dus niet iemand die graag ruw werk doet in de woningbouw of utiliteit maar juist iemand die aandacht heeft voor nauwkeurig werk. De bedradingskasten die jij maakt vormen de basis van een goed werkende machine.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is gevestigd in Emmeloord en is een toonaangevende organisatie in de landbouwmechanisatie. Het bedrijf is goed bereikbaar vanuit Heerenveen, Leeuwarden, Drachten maar ook vanuit Zwolle en Sneek. Het bedrijf maakt totaaloplossing voor organisaties die aardappelen en andere agrarische producten opslaan. Daarvoor is klimaattechniek, elektrotechniek maar ook mechanische techniek nodig. Deze kennis en ervaring heeft het bedrijf in huis. Hoe meer kennis je hebt van de techniek hoe beter je bij dit bedrijf tot je recht komt.

Arbeidsvoorwaarden

Als bedradingsmonteur kun je een salaris verdienen rond de 2300 bruto per maand als starter bij een fulltime dienstverband. Dit salaris kan oplopen tot 2800 euro bruto per maand voor een ervaren monteur bedradingstechniek. Je krijgt een reiskostenvergoeding conform het bedrijfregelement. Daarnaast krijg je bedrijfskleding en de benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen. Binnen de organisatie is er ruimte om door te groeien. Je krijgt eerst een tijdelijk contract maar krijgt na verloop van tijd een vast dienstverband oftewel een contract voor onbepaalde tijd.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature reageer dan via de knop vacatures in de menubalk.