Vacature monteur installatietechniek vanaf 11 juli 2022

Als installatiemonteur heb je altijd afwisselend werk. Dat komt omdat installaties enorm van elkaar verschillen. Zo heb je als installatiemonteur te maken met woningbouw, utiliteit en industrie. Daarnaast heb je zowel te maken met verwarmingsinstallaties, sanitair en zelfs complete gebouwbeheersystemen. Het is belangrijk dat je een goede basis hebt in de installatietechniek zodat je op alle vakgebieden goed mee kunt komen. Het werk van een installatiemonteur is om verschillende redenen afwisselend. Je werk namelijk op verschillende locaties en met verschillende collega’s. Zo krijg je ook steeds meer ervaring en ontwikkel jij jezelf tijdens je werk.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in de installatiebranche zorgt er voor dat je flexibel ingezet kan worden. Een leergierige houding maakt dat jij ook nieuwe technieken in de installatietechniek kunt aanleren zoals warmtepompen en complete huisautomatisering. Een opleiding in de installatietechniek op niveau 2 is een goede theoretische basis en de juiste inzet en motivatie kan er voor zorgen dat je jezelf verder in de praktijk kunt ontwikkelen. Een rijbewijs is handig als je op meerdere locaties ingezet gaat worden. Verder is het van groot belang dat je veilig kunt werken daarvoor is een VCA certificaat benodigd.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is gericht op alle facetten van de installatietechniek. Daarbij kun je denken aan de woningbouw maar ook aan kantoorcomplexen en industriële opdrachten. Als installatiemonteur is geen dag hetzelfde. Je werkt in dit bedrijf op verschillende projecten en in diverse teams. Het bedrijf wil dat personeel goed op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in de techniek. Daarom worden kosteloos opleidingen en trainingen aangeboden. Het bedrijf is goed bereikbaar vanuit Leeuwarden, Sneek, Heerenveen en Drachten. De klussen worden uitgevoerd door heel Friesland en af en toe ook in Groningen.

Arbeidsvoorwaarden

Als installatiemonteur verdien je een salaris dat gebaseerd is op je zelfstandigheid. Een assistent installatiemonteur zal rond de 2300 euro bruto per maand verdienen terwijl een tweede monteur al snel rond de 2500 a 2600 euro bruto per maand zal verdienen. Ben je volledig zelfstandig dan ligt het salaris rond de 2800 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast krijg je ook opleidingen en trainingen vergoed. Verder ontvang je reiskostenvergoeding voor alle reizen die maakt op basis van woon-werkverkeer. Je krijgt handgereedschap en elektrisch gereedschap in bruikleen. Bovendien krijg je werkkleding van het bedrijf. Je ontvangt een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature dan kun je direct solliciteren via de knop vacatures Technicum in de menubalk.