Vacature servicemonteur installatietechniek vanaf 11 juli 2022

Heb je ervaring in de installatietechniek en ben je op zoek naar meer klantspecifiek werk? Dan is de vacature servicemonteur installatietechniek zeer geschikt voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de installatietechniek zijn wij op zoek naar iemand die gericht is op kwaliteit en klantvriendelijkheid. Iemand met ervaring in zowel verwarmingsinstallaties als in sanitair. Een monteur die goed kan storingen zoeken en altijd het beste uit zichzelf en de installatie weet te halen. Iemand die goed kan samenwerken en representatief is. Als servicemonteur krijg je veel vrijheid en ben je daarnaast altijd telefonisch in contact met het bedrijf en de planning.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in de installatiebranche is van groot belang voor deze vacature. Je moet in staat zijn om een installatie aan te leggen maar ook problemen in een installatie op te lossen. In deze functie krijg je te maken met veel vrijheid waardoor je zelf je werkzaamheden voor een groot deel moet gaan inplannen. Je hebt een MBO opleiding in de installatietechniek nodig op minimaal niveau 3 of hoger. Daarnaast ben je in bezit van VCA en een rijbewijs. Je bent representatief en hebt een klantgerichte houding.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een toonaangevend bedrijf in de installatietechniek. De installateur is gevestigd in Friesland en is vanuit Leeuwarden, Drachten, Sneek en Heerenveen goed te bereiken. Bij het bedrijf werken verschillende specialisten. Het gaat hierbij om installatiemonteurs, elektromonteurs en servicemonteurs. Daarnaast zijn er ook tekenaars en werkvoorbereiders werkzaam. Het bedrijf hecht veel waarde aan de ontwikkeling van personeel doormiddel van opleidingen en trainingen. Hoe meer ervaring je hebt opgebouwd hoe meer verantwoordelijkheid je kunt dragen. Daar wordt je functie en de projecten die je uitvoert op aangepast.

Arbeidsvoorwaarden

Een servicemonteur in de installatietechniek verdient een salaris van rond de 3000 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Een hoger salaris is mogelijk bij meer ervaring. Verder krijg je de mogelijkheid om kosteloos opleidingen en trainingen te volgen. Je krijg een auto van de zaak die gevuld is met al het gereedschap dat je nodig hebt om elke installatieklus vakkundig uit te voeren. Mocht je met je eigen vervoer rijden dan krijg je daarvoor reiskostenvergoeding. Je krijgt in eerste instantie een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature dan kun je direct solliciteren via de knop vacatures Technicum in de menubalk.