Vacature leerling monteur installatietechniek en elektrotechniek vanaf 12 mei 2022

Wil jij een bijdrage leveren aan het verduurzamen van Nederland dan is dit je kans! In een inwerktraject kun je aan de slag als leerling monteur installatietechniek en elektrotechniek. Een prachtige mogelijkheid om jezelf in de techniek te ontwikkelen. Er is werk genoeg en je krijgt alle mogelijkheid om te groeien in  je functie. Tijdens de werkzaamheden heb je verschillende ervaren monteurs om je heen die je ondersteunen. Zo heb je altijd de mogelijkheid om vragen te stellen. Je krijgt te maken met verschillende werkzaamheden in het aanleggen van verlichting, bedrading, radiatoren en vloerverwarming in woningen en bedrijfspanden. De installaties verschillen en de componenten ook. Daardoor heb je veel afwisseling. Uiteraard wordt je uitgerust met professioneel gereedschap en werkkleding waardoor je elke klus veilig en vakkundig kunt uitvoeren.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor dit inwerktraject heb je basiskennis nodig van installatietechniek of elektrotechniek. Dat betekent dat je moet weten wat de basiswerkzaamheden zijn binnen deze sector. De daadwerkelijke ervaring leer je wel in de praktijk. We zijn op zoek naar leergierige medewerkers die graag een opleiding willen volgen om te groeien op het gebied van vakkennis. We hechten veel waarde aan veiligheid. Daarom willen we medewerkers die veilig kunnen en willen werken. Een rijbewijs is niet noodzakelijk maar kan wel makkelijk zijn als je op verschillende locaties moet werken.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de vacature open staat is een toonaangevende organisatie op het gebied van installatietechniek en elektrotechniek. Jaarlijks voert het bedrijf honderden kleine en grote projecten uit in de noordelijkste provincies van Nederland. De meeste werkzaamheden worden uitgevoerd in de omgeving van Leeuwarden, Drachten, Sneek en Heerenveen. Het gaat hierbij om zowel nieuwbouw, renovatie en onderhoud.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt in deze functie een salaris conform cao en je krijgt bovendien eventuele opleidingen volledig vergoed. Je kunt werken en leren. Dat is leren en tegelijkertijd geld verdienen. Verder krijg je gereedschap in bruikleen en werkkleding. Bovendien krijg je ook geld voor woon-werkverkeer als je met eigen vervoer of met openbaar vervoer naar je werk gaat rijden. Er wordt een contract voor bepaalde tijd aangeboden en deze kan bij de opdrachtgever worden voortgezet.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature, wil je solliciteren of meer weten klik dan op de knop vacatures in de menubalk.