Vacature calculator installatietechniek Friesland vanaf 7 juli 2021

Heb jij ervaring in de installatietechniek en wil je doorgroeien naar een kantoorfunctie? Of ben je een ervaren calculator en ben je benieuwd naar de installatietechniek? Je kunt op verschillende manieren in aanmerking komen voor deze mooie functie als calculator in de installatietechniek. De installatietechniek is een dynamische sector waar veel gebeurd. Woningen, utiliteit en industrie kunnen niet zonder installatietechniek. De opdrachtgever waarvoor je werkt heeft een grote diversiteit aan projecten bij uiteenlopende bedrijven en sectoren. Als calculator ben je voornamelijk aan het berekenen wat projecten gaan kosten en heb je bovendien contact met leveranciers met betrekking tot specificaties en prijzen. In overleg met jouw leidinggevende bepaal je de commerciële prijs op basis van de door jouw berekende kostprijs. Je vormt een sleutelfunctie want met jouw gegevens kunnen offertes worden opgesteld en weten mensen waar ze aan toe zijn op het gebied van prijs.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie die je in bezit te zijn van een mbo-diploma installatietechniek of middenkaderenginering. Ook een hbo-diploma richting installatietechniek is uiteraard passend. Naast kennis van de installatietechniek doormiddel van een opleiding of praktijkervaring is het van belang dat je goed kunt berekenen. Ervaring als calculator is natuurlijk van harte welkom maar mocht je calculatie als neventaak hebben gedaan dan is dat ook een goede basis. Het werken als calculator vereist een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel en je moet beschikken over een sterk cijfermatig en analytisch vermogen. Je moet ook kunnen presteren onder tijdsdruk om deadlines te kunnen behalen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de vacature fulltime calculator installatietechniek open staat is een groot en ervaren installatiebedrijf. Het bedrijf heeft meerdere vestigingen (Leeuwarden en Dokkum) en heeft een groot en breed klantenbestand. In het noorden van Nederland behoort het installatiebedrijf tot de grootste binnen haar sector. Geen wonder dat er volop werk is voor dit installatiebedrijf. Verschillende bedrijven, particulieren kennen het bedrijf en hebben het installatiebedrijf als vaste partner voor alle installatiewerkzaamheden. Er werken ruim 100 werknemers binnen het bedrijf waaronder installatiemonteurs, elektromonteurs, beveiligingsmonteurs maar ook verschillende middenkadermedewerkers waaronder tekenaars, werkvoorbereiders, projectleiders en calculators. Binnen het bedrijf zijn daardoor mogelijkheden om jezelf te specialiseren en door te groeien.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris van een calculator in de installatietechniek ligt rond de 3000 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Het salaris wordt ingeschaald op basis van de cao Metaal & Techniek. Je krijgt een reiskostenvergoeding als je met eigen vervoer naar het bedrijf moet reizen. Verder krijg je binnen het bedrijf de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen doormiddel van opleidingen, trainingen en cursussen. Zo kun je beter worden in je functie maar kun je ook doorgroeien en steeds meer verantwoordelijkheid dragen. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd maar een vast contract is de doelstelling.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze functie dan kun je solliciteren via de knop vacatures in de menubalk. Daar tref je ook een overzicht van alle andere vacatures die in Nederland open staan en bij ons bekend zijn in de installatietechniek en elektrotechniek.