Senior Calculator Installatietechniek Friesland vanaf 21 mei 2021

Als Senior Calculator Installatietechniek ben je verantwoordelijk voor het calculeren van projecten vanaf een bestek of een aanwijzing. Het werk vind met name plaats in de utiliteitssector. De projecten zijn divers waardoor je als calculator contact hebt met verschillende leveranciers met betrekking tot specificaties en prijzen. Je kunt je eigen planning maken en volgen en hebt daarnaast contact met andere afdelingen voor het berekenen van een kostprijs. Je vormt een sleutelrol in het middenkader als het gaat om het berekenen van commerciële prijzen.

Welke ervaring heb je nodig?

Als Senior Calculator Installatietechniek kun je zelfstandig calculaties maken met betrekking tot installatieprojecten. Je hebt verstand van componenten die in de installatietechniek worden gebruikt en weet hoe je een volledige berekening moet maken van de kostprijzen en verkoopprijzen. Je hebt minimaal een mbo opleiding middenkaderengineering of vergelijkbaar. Een hbo diploma in de installatietechniek, elektrotechniek, technische bedrijfskunde of op het gebied van calculatie is gewenst maar geen harde eis. Kennis en ervaring in de praktijk op het gebied van calculatie is belangrijker.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een groot installatiebedrijf dat projecten uitvoert in het noorden van Nederland maar ook daar buiten. Het bedrijf doet niet alleen woningbouw maar ook utiliteit en industrie. Het bedrijf heeft voor deze vacature iemand nodig die calculaties doet in de utiliteit en grote projecten. Het bedrijf heeft verschillende afdelingen en heeft een breed middenkader met verschillende specialisten. Het bedrijf zoekt iemand die goed in een teamverband kan werken. Dit teamverband is overal in het bedrijf aanwezig, bij monteurs maar ook op kantoor. Samen wordt gewerkt aan slagvaardige projecten en tevreden klanten. Het bedrijf is gevestigd in Leeuwarden en is goed bereikbaar vanuit Franeker, Harlingen, Drachten, Dokkum en Sneek en Heerenveen en alle plekken die daarbinnen aanwezig zijn.

Arbeidsvoorwaarden

Als Senior Calculator Werktuigbouwkunde kun je een salaris verdienen tussen de 2800 en 3400 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Je krijgt reiskostenvergoeding van 0,19 euro per kilometer als je met eigen vervoer naar je werk rijd. Daarnaast kun je kosteloos opleidingen volgen op het gebied van management en calculatie. Je kunt ook denken aan gespecialiseerde opleidingen in de die je nodig hebt voor de uitoefening van jouw functie. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd maar kunt ook voor een vast dienstverband in aanmerking komen als je dat wilt.

Solliciteren?

Wil je graag in aanmerking komen voor deze vacature neem dan contact op via de knop vacatures in de menubalk.