Werkvoorbereider onderhoudstechniek Friesland vanaf 21 mei 2021

Deze functie is geschikt voor iemand die verstand heeft van onderhoudstechniek en hier als coördinator aan de slag zou willen gaan. Als werkvoorbereider in de onderhoudstechniek ben je verantwoordelijk voor een effectief onderhoudsbeleid in de fabriek waar je werkt. Voor onderhoud heb je een planning nodig, materialen, gereedschappen en natuurlijk personeel. Al deze factoren komen aan de orde bij jouw functie. Uiteraard doe je dit werk niet alleen maar werk je samen met een team van onderhoudsmonteurs, inkopers en leidinggevenden aan een succesvol onderhoudsbeleid.

Welke ervaring heb je nodig?

Als werkvoorbereider in de onderhoudstechniek is het mooi als je praktijkervaring hebt zodat je weet wat er allemaal komt kijken bij een onderhoudsbeleid van machines en werktuigen. Technische kennis en verstand van processen kunnen er voor zorgen dat je deze functie succesvol kunt uitvoeren. Een HBO opleiding op het gebied van werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde of vergelijkbaar is gewenst. Mocht je echter veel praktijkervaring hebben in de aansturing van een technische dienst dan kan dit wel een tekort aan opleiding compenseren. Uiteindelijk tellen vaardigheden zwaarder dan diploma’s.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is actief in de productie van grondstoffen voor de voedingsmiddelenbranche en de chemie. Er werken ruim 100 werknemers bij het bedrijf in verschillende functies. Er zijn onder andere operators, procesoperators, onderhoudsmonteurs en productiekrachten werkzaam. Daarnaast heeft het bedrijf ook een groot middenkader. Dat zorgt er voor dat het bedrijf ook doorgroeimogelijkheden kan bieden aan personeel. Het bedrijf is goed bereikbaar vanuit Leeuwarden, Franeker, Harlingen en Sneek.

Arbeidsvoorwaarden

Als werkvoorbereider in de onderhoudstechniek kun je een salaris verdienen tussen de 2800 en 3400 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Je krijgt reiskostenvergoeding van 0,19 euro per kilometer als je met eigen vervoer naar je werk rijd. Daarnaast kun je kosteloos opleidingen volgen op het gebied van management en onderhoudstechniek. Je kunt ook denken aan gespecialiseerde opleidingen in de onderhoudstechniek, hydrauliek, pneumatiek of elektrotechniek. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd maar kunt ook voor een vast dienstverband in aanmerking komen als je dat wilt.

Solliciteren?

Wil je graag in aanmerking komen voor deze vacature neem dan contact op via de knop vacatures in de menubalk.