Vacature monteur carrosseriebouw Leeuwarden vanaf 21 mei 2021

Ben jij een ervaren automonteur of monteur bedrijfswagens en wil jij jezelf verbreden in de carrosseriebouw dan is deze vacature geschikt voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de carrosseriebouw zijn wij op zoek naar monteurs die veel ervaring hebben in het sleutelen aan voertuigen en carrosserieën. Het werk bestaat grotendeels uit het monteren van componenten aan carrosserieën, hydrauliek, verlichting en andere componenten. Het werk is zelfstandig maar je werkt in een werkplaats uiteraard wel met collega’s samen.

Welke ervaring heb je nodig?

Het is voor deze vacature in de carrosseriebouw van belang dat je ervaring hebt in het monteren en repareren van voertuigen en logistieke machines. Een opleiding op mbo niveau 2 in de autotechniek, bedrijfswagentechniek, machinebouw en werktuigbouwkunde is een goede theoretische basis. Omdat de praktijk toch vaak afwijkt van de theorie is een praktisch technisch inzicht met veel werkervaring in de montage van voertuigen en carrosserieën van grote meerwaarde. Hoe meer ervaring je hebt hoe beter het is. Heb je beperkte ervaring van een jaar of twee dan kun je echter als instromer in de carrosseriebouw aan de slag. Dan kun je deze ervaring verder uitbouwen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is actief in de bouw en ontwikkeling van technische oplossingen in carrosserieën en voertuigen voor de logistiek. Er werken ongeveer 30 werknemers bij dit bedrijf. Het bedrijf heeft niet alleen monteurs in dienst maar ook lassers, constructiewerkers en kantoorpersoneel. Gezamenlijk wordt er voor gezorgd dat er toonaangevende producten worden gemaakt in een veilige omgeving.

Arbeidsvoorwaarden

Als allround carrosseriebouwer verdien je een salaris tussen de 2300 en 2600 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Je krijgt reiskostenvergoeding van 0,19 euro per kilometer als je met eigen vervoer naar je werk rijd. Daarnaast kun je kosteloos opleidingen volgen op het gebied van carrosseriebouw. Daarnaast kun je ook opleidingen volgen op het gebied van MIG/MAG en TIG lassen. Je kunt ook denken aan gespecialiseerde opleidingen in de onderhoudstechniek, hydrauliek, pneumatiek of elektrotechniek. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd maar kunt ook voor een vast dienstverband in aanmerking komen als je dat wilt.

Solliciteren?

Wil je graag aan de slag als monteur in de carrosseriebouw en is deze vacature wat voor jou neem dan contact op via de knop vacatures in de menubalk.