Vacature werkvoorbereider machine-onderhoud Friesland vanaf 9 maart 2021

Een machinepark goed laten draaien, storingen, voorkomen en het plannen van revisies en onderhoud-stops is een hele verantwoordelijkheid. Een uitdaging voor een werkvoorbereider in het machine-onderhoud. Wij zijn op zoek naar iemand die deze verantwoordelijkheid wil dragen. Iemand die goed is in het plannen en coördineren van onderhoudswerkzaamheden. Een persoon die technisch inzicht heeft in processen en maintenance maar daarnaast kan plannen en advies kan geven over de optimalisatie van alle processen die met de revisie, het onderhoud en de vervanging en aanschaf van machines te maken hebben. Ben jij iemand die deze verantwoordelijkheid kan dragen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze fulltime middenkader functie heb je een HBO opleiding technische bedrijfskunde, werktuigbouwkunde of andere technische opleiding nodig die gericht is op het optimaliseren van techniek en processen. Werkervaring is echter ook belangrijk. Mocht je vanuit je werk veel ervaring hebben opgedaan in verantwoordelijke functies in de werkvoorbereiding met betrekking tot de technische dienst dan nodigen we je ook van harte uit om te reageren.

Het is belangrijk dat je goed overzicht kunt houden en goed kunt plannen. Hoewel je zelf geen leiding geeft ondersteun je wel een leidinggevende maintenance manager. Deze leidinggevende vertrouwt op jouw expertise en planmatig inzicht. Technische kennis is daarbij ook van belang. Als werkvoorbereider moet je namelijk inzicht hebben wanneer revisies noodzakelijk zijn en wanneer bepaalde onderhoudswerkzaamheden nog even kunnen worden uitgesteld als het productieproces nog niet stopgezet kan worden.

Daarbij moeten keuzes worden gemaakt waarbij ook jij als werkvoorbereider een belangrijke rol hebt. Je moet dus goed beslissingen kunnen nemen, goed kunnen plannen en een degelijk technisch inzicht hebben om als werkvoorbereider in het machineonderhoud goed aan de slag te kunnen.

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief in de productie van grondstoffen voor de voedingsmiddelen en chemische sector. Vanuit Leeuwarden, Sneek, Franeker en Harlingen is het bedrijf goed te bereiken. Er werken in totaal ongeveer 150 medewerkers en de technische dienst bestaat uit ongeveer 20 personen in verschillende functies waaronder allround monteurs, mechatronicamonteurs, elektrotechnische monteurs, mechanische monteurs en ander onderhoudspersoneel. De werkvoorbereiding heeft een belangrijke rol in de ondersteuning van deze monteurs.

Arbeidsvoorwaarden

Voor de functie werkvoorbereider wordt een salaris geboden rond de 3000 euro bruto per maand op basis van fulltime dienstverband. Naast een salaris ontvang je ook een netto reiskostenvergoeding van 0,19 euro woon-werkverkeer. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd dat na verloop van tijd wordt omgezet in een vast contract oftewel een contract voor onbepaalde tijd. Binnen het bedrijf krijg je ook de mogelijkheid om verschillende opleidingen en trainingen te volgen.

Solliciteren?

Heb je interesse in de vacature werkvoorbereider in het onderhoud aan machines neem dan contact op via de knop vacatures in de menubalk. Dan kun je jouw cv insturen eventueel met een motivatie er bij. Wij staan je ook graag te woord bij vragen. Via het contactformulier kun je eventuele vragen indienen.