Vacature elektromonteur panelenbouw noord Friesland vanaf maart 9 maart 2021

Ben jij een nauwkeurige elektromonteur en werk je ook graag aan machines dan is dit jouw kans! In de functie elektromonteur panelenbouw werk je samen met collega’s aan grote machines en installaties. Deze machines worden volledig in eigen beheer gebouw en op locatie geïnstalleerd. De bedradingskasten en panelen vormen een belangrijk onderdeel van de complete installatie. Jij kunt als elektromonteur een belangrijke bijdrage leveren aan de opbouw en de inrichting van de bedradingskasten. Dat is nauwkeurig werk waarbij gelukkig duidelijk normen worden gehanteerd. Zo weet je precies waaraan de kasten en panelen moeten voldoen zodat alles overzichtelijk blijft. Dat is belangrijk voor eventuele aanpassingen en controles die je in de toekomst kunt uitvoeren.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor de vacature elektromonteur panelen heb je een aantal jaar ervaring nodig als monteur in de machinebouw. Dan wordt met name gekeken naar de elektro kant van de machinebouw. Daarbij gaat het met name om de elektrotechnische componenten en elektronica maar ook mechanische aspecten zoals de opbouw van de machine in zijn geheel. Je bent flexibel ingesteld en wilt naast elektrowerkzaamheden ook wel meewerken in het sleutelwerk aan de machine.

Een opleiding in de elektrotechniek, elektronica of machinebouw is gewenst. Verder is het belangrijk dat je goed in staat bent om je te concentreren en zelfstandig aan de slag te gaan. Je bent een elektromonteur maar ook een machinebouwer en hebt oog voor kwaliteit.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de vacature elektromonteur panelenbouw open staat is actief in machines en installaties die gericht zijn op het optimaliseren van luchtkwaliteit en arbeidsklimaat binnen bedrijven. Daarnaast is het bedrijf ook actief in de recyclingindustrie. Kortom belangrijke facetten gericht op duurzaamheid en veilig en gezond werken. Het bedrijf heeft ongeveer 50 medewerkers in dienst door heel Nederland. De productie is met name gericht op de locatie in het noorden van Friesland. Deze productielocatie is ook de werkplek voor deze vacature en functie. De productielocatie is goed bereikbaar vanuit Leeuwarden, Drachten, Dokkum en Buitenpost.

Arbeidsvoorwaarden

In de functie elektromonteur panelenbouw verdien je een salaris rond de 2500 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je krijgt een reiskostenvergoeding conform de bedrijfsvergoeding voor woon-werkverkeer. Verder krijg je ook de mogelijkheid om opleidingen te volgen en trainingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en normen.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature dan kun je reageren via de knop vacatures in de menubalk. Ben je benieuwd naar de opties voor BBL klik dan op de knop BBL die je ook in de menubalk aantreft.