Vacature CNC verspaner vanaf 1 maart 2021 in Noord Friesland

Ben je een ervaren CNC draaier of frezer dan is deze vacature zeer geschikt voor jou. Voor een metaalbedrijf in het noorden van Friesland zijn we op zoek naar iemand die ervaring heeft met het verspanen op computergestuurde machines. Het is heel afwisselend werk omdat je zowel met draaibanken als men freesbanken werkt. Daarnaast maak je veel enkelstuks producten of kleine series. Het gaat om onderdelen voor de machinebouw en staalconstructies. Het werk is voor langere tijd. Het bedrijf wil haar verspaners graag een vast contract aanbieden.

Welke ervaring heb je nodig?

Om in aanmerking te kunnen komen voor deze vacature is het belangrijk dat je minimaal 3 jaar ervaring hebt opgedaan in het verspanen achter computergestuurde machines. Het maakt daarbij niet veel uit waar het zwaartepunt van je ervaring ligt (bij het CNC frezen of draaien). Je bent gewend om machines zelfstandig in te stellen en werkt heel nauwkeurig. Daarnaast kun je ook goed samenwerken met de overige collega’s binnen het bedrijf.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een machinebouwer en toeleverancier die gevestigd is in het noorden van Friesland. Het bedrijf is goed bereikbaar vanuit Leeuwarden, Drachten, Franeker maar ook vanuit Groningen. Er werken ongeveer 25 mensen in verschillende functies waaronder verspaners maar constructiebankwerkers en lassers.

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze fulltime functie is een salaris beschikbaar gesteld van rond de 2600 euro bruto. Dat kan iets meer zijn maar ook eventueel wat minder op basis van de ervaring van de kandidaat. Hoe meer ervaring je hebt hoe hoger het salaris. We hanteren namelijk de inlenersbeloning wat betekent dat je hetzelfde salaris gaat verdienen als even ervaren verspaners binnen het bedrijf. Bovendien krijg je reiskostenvergoeding van 0,19 euro per kilometer woonwerkverkeer.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact met ons op via de knop vacatures in de menubalk.