Vacature panelenbouwer elektromonteur Friesland vanaf 5 maart 2021

Ben jij een ervaren elektromonteur die goed is in het bedraden van kasten, panelen en machines dan hebben wij een mooie allround functie voor jou. Voor een bedrijf in het noorden van Friesland zijn wij op zoek naar iemand die goed bedradingsschema’s kan lezen en zelfstandig aan de slag kan. Het bedrijf zoekt iemand die goed in een team kan werken en aandacht heeft voor kwaliteit en nauwkeurigheid. Het bedrijf werkt met duidelijke normen en heeft veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van haar personeel. Het volgen van opleidingen en trainingen maakt onderdeel uit van de functie en zorgt er voor dat je jezelf verder kunt ontwikkelen.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie heb je ervaring nodig in het bedraden van kasten en machines. Het lezen van technische tekeningen en bedradingsschema’s is voor jou geen probleem. Een mbo opleiding in de elektrotechniek of mechatronica is een vereiste. Eventueel zou een opleiding in de werktuigbouwkunde of machinebouw ook passen als je maar aantoonbare werkervaring hebt in de elektrotechnische kant van de machinebouw. Verder zoekt het bedrijf een monteur met een flexibele houding omdat je ook wel op locatie zou kunnen werken om machines te bedraden. Het bedrijf investeert graag in haar personeel en is op zoek naar personeel dat zichzelf graag verder wil ontwikkelen. Daarbij kun je dus ook meerdere taken uitvoeren in de machinebouw.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een machinebouwer in het Noorden van Nederland en is goed bereikbaar vanuit Leeuwarden maar ook vanuit Drachten en Groningen. De werkzaamheden worden grotendeels op het bedrijf uitgevoerd maar het bedrijf installeert en onderhoud machines en installaties ook op locaties bij klanten. Het bedrijf is een totaalleverancier die van begin tot het einde haar eigen producten maakt.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris dat je verdient als elektromonteur/ bedradingsmonteur in de machinebouw is afhankelijk van je werkervaring. Je mag er vanuit gaan dat je bij een fulltime dienstverband ongeveer een salaris verdient van 2600 bruto per maand. Dit salaris kan hoger of lager zijn afhankelijk van je werkervaring, opleiding en zelfstandigheid. Heb je hier vragen over neem dan contact met ons op. de opleidingen en trainingen die je bij het bedrijf kunt volgen worden voor je betaald. Daarnaast krijg je reiskostenvergoeding conform de reiskostenregeling van het bedrijf.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze functie en wil je solliciteren of meer weten neem dan contact met ons op via de knop vacatures die je aantreft in de menubalk. Deze menubalk staat bovenaan de website en aan de zijkant.