Vacature kanter zetter Friesland vanaf 4 maart 2021

Kanten en zetten is een geweldig vak! Jij weet als geen ander met hoeveel dingen je rekening moet houden als je platen gaat zetten. Je hebt te maken met het instellen van een computergestuurde (CNC) zetbank en je hebt natuurlijk met technische tekeningen en het bepalen van een zetvolgorde. Allemaal aspecten die deze functie niet eenvoudig maken. Daarom is het belangrijk dat je bij een bedrijf werkt die de functie kanter zetter weet te waarderen. Onze opdrachtgever heeft daarom kant en zetbanken van de beste kwaliteit. Daarnaast heeft het bedrijf een grote aandacht voor opleiding en ontwikkeling van de medewerkers. Zo werkt men gezamenlijk aan plaatwerkproducten voor verschillende opdrachtgevers. Programmeren, kleine en grote series, tekeninglezen en samenwerken komen allemaal aan de orde in deze functie.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze uitdagende functie heb je wel een aantal jaar ervaring nodig als plaatwerker en je hebt bij voorkeur met een kantbank en zetbank gewerkt. Als je wat ervaring hebt opgedaan met het CNC programmeren van deze machines dan is dat een groot voordeel. Op het gebied van opleidingen worden geen hoge eisen gesteld. Het is wel belangrijk dat over een technische opleiding op minimaal mbo niveau 2 of 3 beschikt. Dat is van belang voor het volgen van eventuele vervolgopleidingen en cursussen in je werk.

Over het bedrijf

Het bedrijf is professioneel en gericht op het bewerking van metalen plaat en constructies. Het bedrijf heeft ruim 100 medewerkers in dienst in verschillende gespecialiseerde functies. De plaatwerkerij vormt een groot onderdeel van de organisatie. Het bedrijf heeft contact met verschillende bedrijven in de omgeving waarvoor het bedrijf als toeleverancier optreed. Binnen de organisatie krijgen de medewerkers de mogelijkheid om opleidingen te volgen en zichzelf verder te specialiseren.

Arbeidsvoorwaarden

In deze functie kun je een salaris verdienen rond 2600 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Het salaris kan hoger zijn als je zelfstandig de CNC gestuurde machines kunt programmeren. Je ontvangt reiskostenvergoeding tegen 0,19 per kilometer voor woon-werkverkeer. Binnen het bedrijf kun je verschillende opleidingen en cursussen volgen zodat je nog beter wordt in je functie en eventueel ook breder ingezet kunt worden.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze functie? Via de knop vacatures in de menubalk kun je reageren. Je treft dan een knop aan waarmee je een cv kunt insturen. Voor vragen kun je ook contact opnemen met de organisatie via het contactformulier.