Kanter zetter gezocht in Noord Friesland vanaf oktober 2020

Bij jij een kanter zetter en zoek jij een bedrijf met professionele machines en toonaangevende producten dat is dit een functie die bij je past. Technicum is op zoek naar iemand die in staat is om met de beste kantbanken en zetbanken te werken. Iemand die kan programmeren en goed in staat is om de juiste zetvolgorde te bepalen. Kanten en zetten is vakmanschap, dat weet onze opdrachtgever ook. Daarom krijgen kanters en zetters bij dit bedrijf een uitdagende werkomgeving met de beste apparatuur. Daarnaast zijn er ook volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van programmering en het bedienen van deze machines.

Wat vragen wij?

Voor deze functie is ervaring in het maken van zettingen in metaal vereist. Je hoeft nog niet zelfstandig te kunnen programmeren maar het is belangrijk dat je in het CNC systeem in staat bent om programma’s op te roepen. Dan kun je behoorlijk zelfstandig aan de slag. Het bepalen van de juiste zetvolgorde is ook een belangrijk aspect waar je ervaring in moet hebben. Een opleiding in metaal, werktuigbouwkunde of machinebouw is voor deze functie vereist. Dit mag een opleiding op mbo of vmbo niveau zijn zolang er maar voldoende praktijkervaring aanwezig is. Het is belangrijk dat je voor deze voltijd functie ook fulltime per week inzetbaar bent.

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een professionele organisatie met ongeveer 300 full time krachten. Het bedrijf heeft een uitgebreid machinepark dat bestaat uit vele complexe computergestuurde installaties. Het bedrijf is gevestigd boven Leeuwarden maar is vanuit Dokkum, Harlingen en Drachten goed te bereiken.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt een salaris verdienen rond de 2500 euro bruto per maand. Dit is afhankelijk van je ervaring. Een hoger salaris is dus bespreekbaar als je over ruim voldoende ervaring beschikt. Als je nog weinig ervaring hebt als kanter zetter moet je rekening houden met een wat lager salaris. Er wordt een vakantietoeslag van 8 procent uitgekeerd en daarnaast heb je 24 vakantiedagen per jaar. Reiskosten worden betaald tegen 0,19 euro per kilometer.

Solliciteren?

Je kunt je sollicitatie indienen via de knop vacatures Technicum in de menubalk.