Vacature allround zinkwerker Friesland vanaf 2 maart 2021

Deze vacature is bestemd voor echte vaklieden op het gebied van zinkwerk! Renovatie, nieuwbouw en speciale projecten komen in deze functie aan de orde. Je kunt hierbij denken aan het plaatsen van vergaarbakken, het maken van hemelwaterafvoerinstallaties, speciale projecten op het gebied van dakbedekking van monumentale gebouwen. Het zinkwerk vormt de kern van deze functie maar af en toe kun je ook de dakdekkers helpen of een loodgieter ondersteunen bij de uitvoering van installatiewerkzaamheden.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie is het belangrijk dat je ervaring hebt met het bewerken van zink (verzinkt staal) voor hemelwaterafvoer en dakbedekking. Een opleiding in de installatietechniek is gewenst maar niet noodzakelijk. Vakmanschap staat centraal. Ook is het belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt en geen problemen hebt met het werken op een dak. Omdat de werkzaamheden op verschillende locaties worden uitgevoerd is het belangrijk dat je over eigen vervoer beschikt of in ieder geval over een rijbewijs. VCA certificaat is vereist en kun je eventueel via de organisatie behalen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de vacature zinkwerker open staat is een veelzijdig installatiebedrijf in de omgeving van Bolsward en Sneek. Het bedrijf is echter ook goed te bereiken vanuit Leeuwarden en Heerenveen. Het bedrijf heeft verschillende diensten die uiteenlopen en van bliksembeveiliging tot en met koper-, lood- en zinkwerk. Ook is het bedrijf actief in de dakbedekking onder andere met leisteen. Inmiddels is het installatiebedrijf uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf met gespecialiseerde en VCA-gecertificeerde medewerkers.

Arbeidsvoorwaarden

Een functie als zinkwerker voor langere tijd met uitzicht op overname en een contract voor onbepaalde tijd. Het is een fulltime baan met een salaris volgens cao metaal en techniek. Hou rekening met een salarisrichtlijn rond de 2500 bruto. Dit salaris kan hoger of lager zijn op basis van je werkervaring. Er zijn mogelijkheden om kosteloos aanvullende certificaten en diploma’s te behalen zodat je jezelf nog verder kunt ontwikkelen.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature zinkwerker reageer dan via de vacatureknop in de menubalk. Dan kun je jouw cv indienen of eventuele vragen stellen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om deze functie in BBL te volgen klik dan op de knop BBL.