Vacature allround monteur E en W Installaties Zuid Friesland vanaf januari 2021

Ben jij behoorlijk ervaren in het aanleggen van elektrische installaties en W-installaties dan zijn we op zoek naar jou! Voor een professionele opdrachtgever in de installatietechniek en elektrotechniek zijn we namelijk op zoek naar een allround monteur die van afwisseling houdt. Iemand die niet elke dag hetzelfde wil doen maar juist zijn of haar kwaliteiten wil gebruiken om toonaangevende installaties te maken voor tevreden klanten. De werkzaamheden zijn divers en als allround monteur krijg je binnen dit bedrijf veel vrijheid en invloed om je eigen werkzaamheden in te richten en te plannen. Als ervaren monteur weet je alles van verwarming, water, verlichting en alle elektrotechnische componenten die je in een woning of bedrijf tegen kunt komen. Mocht je op bepaalde punten toch meer kennis en ervaring nodig hebben dan kun je ook nog een opleiding volgen zodat je nog breder ingezet kunt worden.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie heb je een jaar of 5 ervaring nodig als allround monteur in de installatietechniek en elektrotechniek. Heb je in een bepaald vakgebied wat meer kennis dan het andere vakgebied dan is dat geen probleem. Tijdens je werk kun je jezelf verder ontwikkelen. Wel is het belangrijk dat je een opleiding hebt gevolgd op mbo niveau 3 of hoger in de installatietechniek of elektrotechniek. Aanvullende cursussen zoals NEN3140, NEN1010 en VCA zijn een belangrijke pre in deze functie. Verder is het belangrijk dat je over een rijbewijs beschikt en eigen vervoer zodat je op de klussen kunt komen. Ben je nog bezig met het behalen van je rijbewijs neem dan ook contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze fulltime functie open staat is een allround installatiebedrijf dat gevestigd is in het Zuiden van Friesland. Het bedrijf is goed te bereiken vanuit Drachten, Heerenveen, Leeuwarden maar ook vanuit Sneek, Emmeloord en Zwolle. Binnen deze cirkel is ook het grootste werkgebied van de klant. Het bedrijf is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid en gemoderniseerd. Dat zorgt er voor dat het bedrijf een professionele dienstverlening kan bieden aan klanten die particulier maar ook bedrijven kunnen zijn.

Arbeidsvoorwaarden

Deze fulltime functie voor allround monteur heeft een salarisrichtlijn tussen de € 2250,00 en € 2650,00 bruto per maand. De exacte hoogte van het salaris wordt bepaald op basis van de kennis en ervaring van de sollicitant. Je ontvangt ieder jaar 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld en komt in aanmerking voor pensioenopbouw vanaf de eerste werkdag. Verder krijg je de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen zodat je nog beter wordt in je werk.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact met ons op via de knop vacatures in de menubalk. Dan kom je meer te weten over deze functie en kun je meteen je cv insturen.