Vacature servicemonteur elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties Friesland vanaf 3 maart 2021

Als je een ervaren allround monteur elektrotechniek en w-installaties bent hebben we een mooie functie voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de installatietechniek zijn wij op zoek naar iemand die goed kan storingen lokaliseren en oplossen in zowel elektrotechnische systemen als in verwarmingssystemen in woningen en utiliteit. We zijn op zoek naar een service & onderhoudsmonteur die na goed functioneren de mogelijkheid krijgt om vast in dienst te treden met een contract voor onbepaalde tijd. Wij zijn op zoek naar iemand die voor langere tijd bij een professionele organisatie aan de slag wil. Iemand die zekerheid wil en een nieuw vast gezicht wil worden in de servicedienst.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie heb je minimaal 5 jaar werkervaring nodig in de installatietechniek en elektrotechniek. Het is belangrijk dat je ook ervaring hebt opgedaan in het klantenwerk waar je bij klanten storingen hebt opgelost en systemen en installaties hebt onderhouden. Voor deze functie is een opleiding in de installatietechniek en/of elektrotechniek nodig die op niveau 3 is afgerond. Verder werk je als service monteur op verschillende locaties waardoor een rijbewijs noodzakelijk is. Af en toe werk je ook in storingsdiensten waardoor je ook in de weekenden of na werktijd gebeld kunt worden om technische problemen op te lossen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze servicefunctie open staat is gericht op innovatieve oplossingen in elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. De nadruk ligt daarbij op duurzame energiezuinige energievoorzieningen zoals gasloos verwarmen doormiddel van onder andere warmtepompen. Verder is het bedrijf ook actief in domotica en gebouwbeheersystemen. Hierbij wordt de nadruk gelegd op energieslimme woonoplossingen. Klanten van dit bedrijf kunnen rekenen op professionele installaties die duurzaam zijn en comfortabel.

Arbeidsvoorwaarden

Als servicemonteur kun je een salaris verdienen rond de 2700 euro bruto. Dit is afhankelijk van je werkervaring en opleiding. Binnen deze functie krijg je de mogelijkheid om meer opleidingen en trainingen volgen om jezelf verder te specialiseren. De techniek is altijd in ontwikkeling en het bedrijf houdt zich bezig met toonaangevende innovaties. Daarom ben je altijd in ontwikkeling en dat is goed voor jezelf en je toekomst. Verder krijg je reiskostenvergoeding tegen 0,19 per kilometer woonwerkverkeer.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact op doormiddel van de knop vacatures in de menubalk. Dan kom je in een digitale omgeving waarin je jouw cv kunt insturen en ook andere vacatures kunt bekijken.