Vacature allround onderhoudsmonteur technische dienst Friesland vanaf januari 2021

Ben jij een ervaren onderhoudsmonteurs en werk je graag aan grote machines in een industriële omgeving dan is dit een uitdagende functie voor jou. Voor een grote producent van grondstoffen voor de chemie en de voedingsmiddelenbranche zijn wij op zoek naar een ervaren onderhoudsmonteur die zowel mechanisch als elektrotechnisch onderhoud kan uitvoeren aan grote machines en installaties. Het bedrijf waar we een ervaren onderhoudsmonteur voor zoeken levert producten over de gehele wereld en heeft ruim honderd werknemers in dienst met verschillende specialistische functies. Ook jij kunt onderdeel vormen van dit grote bedrijf met volop doorgroeimogelijkheden. Lees snel in de volgende alinea waaraan je moet voldoen om in aanmerking te kunnen komen voor deze vacature.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature is het belangrijk dat je over een goede basiskennis beschikt van het onderhoud aan industriële machines en installaties. Daarvoor is minimaal 3 jaar werkervaring als onderhoudsmonteur noodzakelijk. Een opleiding in de werktuigbouwkunde, mechatronica, metaaltechniek of vergelijkbaar is vereist op mbo niveau 2 of hoger. Tot slot is het belangrijk dat je eigen vervoer hebt zodat je altijd bij het bedrijf kunt komen als er storingen of calamiteiten zijn. Het bedrijf werkt overigens in twee ploegen waardoor je ook nog ploegentoeslag krijgt.

Over het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd in het westen van Friesland en is goed bereikbaar vanuit Leeuwarden, Harlingen, Franeker, Sneek en Bolsward. Binnen het bedrijf werken ruim 100 werknemers in diverse functies. Een groot deel van het bedrijf heeft een technische baan. De onderhoudsmonteurs werken in teams van specialisten waardoor men elkaar kan ondersteunen met de werkzaamheden.

Arbeidsvoorwaarden

Bij dit bedrijf kun je een salaris verdienen tussen de 2600 en 3200 bruto per maand. De hoogte van het salaris is afhankelijk van je werkervaring en opleidingsniveau / opleidingsrichting. Je krijgt een reiskostenvergoeding van 0,19 per kilometer en daarnaast uiteraard ploegentoeslagen conform de cao. Binnen het bedrijf kun je opleidingen en trainingen volgen zodat je nog beter je werk kunt uitoefenen en door kunt groeien.

Solliciteren?

Wil je solliciteren of meer weten over deze functie? Neem dan contact op via de knop vacatures in de menubalk. Dan kun je jouw cv vrijblijvend indienen en zal er zo spoedig mogelijk een reactie komen.