Vacature: BBL Monteur Technische Dienst vanaf november 2020

Wil jij een toekomst in de techniek en altijd verzekerd zijn van werk? Dan is een functie in de technische dienst de uitkomst. Er is namelijk altijd behoefte aan onderhoudsmonteurs die machines kunnen repareren en reviseren. Er is alleen 1 probleem, er zijn te weinig monteurs. Jij kun echter een oplossing vormen. Want door aan de slag te gaan met een BBL opleiding in de mechatronica en een leerwerktraject aan te gaan kun je jezelf ontwikkelen en tegelijkertijd een belangrijke bijdrage leveren in het oplossen van het tekort aan onderhoudsmonteurs. Wij zijn op zoek naar iemand die wel ervaring heeft opgedaan in de metaaltechniek, motorvoertuigen of werktuigbouwkunde maar graag wil doorleren om een mechanisch onderhoudsmonteur te worden.

Wat heb je hiervoor nodig

Om in aanmerking te komen voor een BBL traject Monteur Technische Dienst is het belangrijk dat je aan een aantal voorwaarden voldoet. Zo dien je in bezit te zijn van een basisopleiding in de techniek. Bij voorkeur een vmbo of mbo opleiding in de metaaltechniek, werktuigbouwkunde of voertuigentechniek. We zijn namelijk specifiek op zoek naar mensen die willen sleutelen en ook ervaring hebben in sleutelen. Natuurlijk hoef je niet over een volledig afgeronde opleiding te beschikken. Een mbo niveau 1 of een technische vmbo opleiding is dus voldoende. Ook is het gunstig als je over een rijbewijs beschikt zodat je in de toekomst ook storingsdiensten kunt draaien. Er wordt binnen het bedrijf in twee ploegen gewerkt. De werktijden zijn hierin vanaf 06:00 uur tot 14:00 uur en vanaf 14:00 uur tot 22:00 uur. Als je aan een groot deel van deze aspecten kunt voldoen nodigen we je van harte uit om te solliciteren op deze vacature.

Over het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd ten westen van Leeuwarden en is een groot industrieel bedrijf waarin grondstoffen worden geproduceerd voor de chemische sector en de voedingsmiddelen industrie. Er werken ruim honderd mensen en de technische dienst vormt een belangrijk onderdeel van de organisatie. Het bedrijf werkt in ploegen en is daardoor vrijwel continue in beweging. Omdat er grote machines en installaties aanwezig zijn wordt er veel aandacht besteed aan veiligheid, gezondheid en milieu.

Arbeidsvoorwaarden

Het bedrijf geeft een BBL Monteur Technische Dienst de mogelijkheid om een uniek ontwikkeltraject in te gaan in de vorm van werkend leren. Het bedrijf heeft arbeidsvoorwaarden en een salaris conform cao. Dat betekent in de praktijk dat je een BBL startsalaris kunt verdienen rond de 2000. Ook op dit gebied wordt gekeken naar je ervaring en opleidingsachtergrond. Reiskosten worden tegen 0,19 per kilometer vergoed. De BBL-opleiding wordt volledig door de organisatie betaald waardoor je zelf geen opleidingskosten hebt. Je krijgt een contract op BBL basis en kunt jezelf verder ontwikkelen waardoor je uiteindelijk een rechtstreeks dienstverband kunt krijgen met een contract voor onbepaalde tijd.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact op met ons via de vacatureknop in de menubalk.