Vacature monteur mechatronica machinebouw Friesland vanaf 9 maart 2021

Afwisseling en zelfstandigheid in een technische functie. Dat kenmerkt de vacature monteur mechatronica bij deze organisatie. Je werkt op verschillende locaties bij klanten maar ook op de locatie van het bedrijf. Op het bedrijf monteer je machines en test je deze. Daarna zet je de machines klaar voor transport richting de klant. Als de machines bij de klant zijn aangekomen installeer je de machines en regel je deze in. Tot slot kun je ook als servicemonteur richting de klant blijven werken. Op die manier ben je als monteur mechatronica verantwoordelijk voor het totaalpakket van begin tot het einde in het productieproces van machines tot de installatie en het onderhoud.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie heb je een opleiding in de richting van mechatronica nodig op minimaal mbo niveau 2. Een aantal jaar ervaring in de machinebouw is vereist. Je kunt goed in teams werken maar indien nodig kun je ook zelfstandig aan de slag. Verder kun je goed technische tekeningen lezen en heb je een goed technisch inzicht. Omdat je op verschillende locaties werkt is een rijbewijs B een echte must. Leergierige mensen hebben binnen het bedrijf een groot voordeel omdat het bedrijf verschillende cursussen en opleidingen kosteloos aanbied aan het personeel.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een kleine gespecialiseerde machinebouwer en is gevestigd in het noorden van Friesland. Het bedrijf is goed bereikbaar vanuit Leeuwarden, Harlingen, Bolsward, Sneek en Franeker. Binnen het bedrijf werken ongeveer 30 personen in uiteenlopende functies in de techniek en werkvoorbereiding.

Arbeidsvoorwaarden

Als mechatronicamonteur verdien je een salaris rond de 2500 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Als je zelfstandig aan de slag kunt in de service kun je zelfs een hoger salaris verdienen. Je krijgt reiskostenvergoeding tegen 0,19 per kilometer en daarnaast krijg je de mogelijkheid om kosteloos opleidingen te volgen waardoor je nog beter wordt in je functie. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd en hebt de mogelijkheid om in vast dienstverband te treden na de tijdelijke fase. Het bedrijf investeert in personeel en is heel persoonlijk. Goed personeel blijft werkzaam bij het bedrijf in vaste dienst.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature mechatronica monteur neem dan contact met ons op via de knop vacatures in de menubalk.