Werkvoorbereider calculator staalbouw gezocht in noord Friesland vanaf januari 2021

Ben je een ervaren werkvoorbereider en ben je iemand die goed overzicht houdt en uitstekend kan communiceren met klanten, leveranciers en natuurlijk met verschillende afdelingen binnen de organisatie? Dan is dit een ideale vacature voor jou. Voor een bedrijf in specifieke staalbouw zijn we op zoek naar een werkvoorbereider. Iemand met een technisch maar ook een financieel inzicht. Een persoon die goed kan berekenen en met klanten kan overleggen wat er wel en niet mogelijk is in de bouw van bepaalde constructies. Een enthousiast iemand die snel kan schakelen en graag de controle heeft in een hectische omgeving. Berekenen, communiceren, techniek en dynamiek staan centraal in deze vacature.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature heb je een aantal jaren ervaring nodig als werkvoorbereider in bouw of metaaltechniek. Daarnaast is het belangrijk dat je verstand hebt van calculatie en materialen kunt uitrekken op basis van technische tekeningen. Een opleiding op het gebied van mbo middenkaderengineering of een hbo opleiding in de werktuigbouwkunde of technische bedrijfskunde vormt een goede basis voor deze functie. Ook kandidaten met vergelijkbare opleidingen kunnen natuurlijk reageren op deze vacature. Het bedrijf is op zoek naar iemand die goed in staat is om processen te regelen en te begeleiden.

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief in de bouw van constructies voor gebouwen in de agrarische sector. Hierbij kun je denken aan de bouw van kleine loodsen en vooral veel verschillende soorten kassen. De producten zijn afwisselend en worden afgestemd op basis van de wensen van de klanten. Daarom is het personeel flexibel ingesteld en werken afdelingen nauw met elkaar samen. Het bedrijf heeft verschillende vestigingen in heel Nederland. Nu is het bedrijf op zoek naar iemand voor de vestiging in het noorden van Friesland. Deze vestiging is goed te bereiken vanuit Leeuwarden, Groningen en Drachten.

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze fulltime functie wordt een salaris geboden van 2700 euro bruto per maand. Dat is echter een gemiddelde salarisrichtlijn. Iemand met veel ervaring als werkvoorbereider/ calculator kan meer verdienen en iemand met nauwelijks ervaring kan wellicht aan de slag maar zal dan een kleine aanpassing moeten doen in het salaris. Hier is maatwerk in mogelijk. Er wordt bovendien een reiskostenvergoeding verstrekt van 0,19 per kilometer.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact met ons op via de knop vacatures die je in de menubalk aan de zijkant en bovenkant van de website kunt aantreffen.