Vacature monteur elektrotechniek en installatietechniek in Friesland vanaf februari 2021

Een veelzijdige vacature waarin je te maken krijgt met verschillende projecten in de installatietechniek en elektrotechniek. Geen dag is hetzelfde en er zijn verschillende projecten die op verschillende locaties worden uitgevoerd in het noorden van Nederland. Het gaat hierbij om het plaatsen van elektrische installaties, domotica, beveiligingssystemen maar ook om het plaatsen van verwarmingsinstallaties zoals warmtepompen, vloerverwarming en cv-installaties. Je werkt in teamverband aan projecten maar ook zelfstandig onder andere in de service bij de mensen thuis. Een uitdagende baan voor iemand die veel afwisseling wil in de installatietechniek en elektrotechniek

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature heb je minimaal vijf jaar werkervaring nodig als allround monteur in de installatietechniek en elektrotechniek. je moet namelijk wel zelfstandig aan de slag kunnen met de installaties die je aanbrengt in de woningbouw, utiliteit en industrie. Dat vereist ook een flexibele houding naar de werkzaamheden. Bovendien is het belangrijk dat je over eigen vervoer beschikt en naar de werklocaties kunt rijden. Daarvoor krijg je natuurlijk reiskostenvergoeding.

Over het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd in het zuiden van Friesland en is goed bereikbaar vanuit Heerenveen, Drachten, Sneek en Leeuwarden. Ook vanuit Wolvega of Emmeloord is het bedrijf goed bereikbaar. Het bedrijf is een relatief kleine onderneming in de installatietechniek en elektrotechniek. Daardoor worden de monteurs flexibel ingezet in verschillende projecten en kunnen ze allround aan de slag.

Arbeidsvoorwaarden

Als allround monteur installatietechniek en elektrotechniek kun je een salaris verdienen rond de 2700 euro bruto per maand op basis van je werkervaring. Je krijgt een fulltime baan met mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast krijg je reiskostenvergoeding van 0,19 per kilometer woonwerk verkeer.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze baan stuur dan je sollicitatie in via de knop vacatures in de menubalk.