Vacature monteur scheepsbouw en jachtbouw in Friesland vanaf januari 2021

Ben je een echte sleutelaar en ben je daarnaast nauwkeurig en gericht op kwaliteit lees dan snel verder. Voor een toonaangevend bedrijf in de maritieme sector zijn we op zoek naar iemand die als monteur aan de slag wil in het interieur van schepen en jachten. Het gaat hierbij om het wegwerken van bedrading en mechanische componenten in schepen doormiddel van beplating en interieuronderdelen. Ook de afmontage van verlichting en installaties hoort bij de functie. Een functie met veel verschillende taken en verantwoordelijkheden. Ideaal voor iemand die meer kan en meer wil dan eentonig werk.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie heb je een mbo opleiding in de techniek nodig op minimaal niveau 3. Bij voorkeur richting de werktuigbouwkunde of mechatronica maar ook een opleiding in de installatietechniek, constructiebankwerken en elektrotechniek zou passend kunnen zijn. Een aantal jaar (drie jaar of meer) werkervaring in de montage van machines, voertuigen en jachten heeft de voorkeur. Daarnaast zijn we op zoek naar kandidaten met eigen vervoer of naar kandidaten die in Leeuwarden, Franeker of Harlingen wonen in verband met openbaar vervoer.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is actief in de scheepsbouw en jachtbouw. Er worden unieke schepen en jachten gemaakt op basis van de wensen van klanten. Het bedrijf is goed te bereiken vanuit Leeuwarden, Sneek, Franeker, Bolsward en Harlingen. Binnen het bedrijf zijn vele afdelingen aanwezig met specialisten. Deze werken allemaal met elkaar samen om een toonaangevend product neer te zetten.

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze functie wordt een salaris geboden tussen de 2300 euro en 2750 euro per maand bij een fulltime dienstverband. De hoogte van het salaris is afhankelijk van de werkervaring en de opleiding van de kandidaat of sollicitant. Reiskosten worden vergoed tegen 0,19 per kilometer of op basis van openbaar vervoer. Er worden opleidingen en trainingen geboden zodat kandidaten nog veiliger kunnen werken en zichzelf kunnen ontwikkelen.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact met ons op voor technisch werk via de knop vacatures in de menubalk. Daarachter tref je deze vacature en andere vacatures aan die openstaan in de techniek door heel Nederland maar ook specifiek in Friesland.