Vacature ervaren onderhoudsmonteur W in Friesland vanaf januari 2021

Ben jij een ervaren monteur installatietechniek en heb je veel verstand van verwarmingsinstallaties en sanitair dan is dit een ideale functie voor jou. In het zuiden van Friesland zijn wij op zoek naar een vakman of vakvrouw in de installatietechniek. Iemand die zelfstandig aan de slag kan maar ook goed in teamverband kan werken in de woningbouw, utiliteit en industrie. Een monteur die zelfstandig aan de slag kan met installatietekeningen maar ook op tijd aan de bel trekt als er vragen of onduidelijkheden zijn. Kortom een installatiemonteur die het vak serieus neemt en graag bij een serieus bedrijf aan de slag wil. Ben jij zo’n installatiemonteur neem dan contact met ons op.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie heb je ervaring nodig in de installatietechniek, dat is natuurlijk logisch als je zelfstandig aan de slag gaat. Het gaat hierbij met name om ervaring in het W-gedeelte van de installatietechniek oftewel het werktuigbouwkundige deel van dit vakgebied. Het plaatsen van ketels, warmtepompen en andere verwarmingstechnieken moet je al beheersen voordat je aan de slag gaat. Een opleiding in de installatietechniek op mbo is een belangrijke factor maar werkervaring is minimaal zo belangrijk. Heb je wel ervaring en geen opleiding afgerond in de installatietechniek informeer dan naar de mogelijkheden. Mocht je juist wel een opleiding in de installatietechniek hebben afgerond maar geen werkervaring hebben opgedaan dan kun je ook reageren. Wij zoeken dan naar passende mogelijkheden om je toch aan deze functie te helpen. Denk hierbij aan aanvullende trainingen, opleidingen of een goed inwerktraject.

Over het bedrijf

Dit installatiebedrijf is gevestigd in het zuiden van Friesland. Het is goed te bereiken vanuit Wolvega, Heerenveen, Drachten, Sneek en Emmeloord. Het bedrijf heeft klanten in Friesland maar ook in de Polder en in Groningen. Binnen het bedrijf heerst een informele sfeer en werken mensen met elkaar samen aan tevreden klanten.

Arbeidsvoorwaarden

Afhankelijk van je werkervaring en relevante opleidingen kun je tussen de 2400 en 2900 euro bruto per maand verdienen. Daarnaast krijg je werkkleding, werkschoenen en natuurlijk handgereedschap en elektrisch gereedschap in bruikleen. Eigen vervoer is voor deze fulltime functie van belang en de reiskosten worden tegen 0,19 euro per kilometer vergoed.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze functie neem dan contact met ons op via de knop vacatures in de menubalk. Ook kun je via die knop een open sollicitatie insturen doormiddel van een CV. Zo kun je in aanmerking komen voor meerdere vacatures in een bepaalde regio. Onze organisatie werkt namelijk door heel Nederland.