Vacature onderhoudsmonteur technische dienst Harlingen vanaf februari 2021

Voor de echte sleutelaars en onderhoudsmonteurs is dit een mooie uitdaging. Je voert onderhoud en reparaties uit aan grote machines en werkt in een team volgens het professionele preventieve onderhoudssysteem. Een groot deel van deze functie bestaat uit het controleren van de veiligheid en functionaliteit van machines en apparaten in de voedingsmiddelenindustrie. De storingen die je als onderhoudsmonteur in deze functie oplost zijn voornamelijk mechanisch. Hoewel de functie zelfstandig is werk je ook in teams. Daarin zitten ook monteurs met een mechatronische of elektrotechnische achtergrond. Gezamenlijk zijn deze onderhoudsmonteurs verantwoordelijk voor de kwaliteit van het machinepark zodat de productie van het bedrijf kan doorgaan op een verantwoorde manier.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie heb je ervaring nodig als onderhoudsmonteur in een grote productieorganisatie. Je hebt een mbo opleiding gevolgd in de werktuigbouwkunde, metaaltechniek, mechatronica of vergelijkbare technische richting. Het bedrijf is op zoek naar werknemers die flexibel zijn ingesteld en die goed kunnen samenwerken met andere onderhoudsmonteurs. Omdat het bedrijf ook in ploegen werkt is het belangrijk dat je over eigen vervoer beschikt zodat je niet afhankelijk bent van openbaar vervoer om naar je werk te komen. Tot slot is veiligheid van groot belang binnen het bedrijf. Daarom zoekt het bedrijf mensen die goed veilig kunnen werken en bereid zijn om daarvoor de nodige certificaten te behalen op kosten van het bedrijf.

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief in de productie van grote hoeveelheden grondstoffen voor de voedingsmiddelenindustrie maar ook voor de chemische industrie en andere sectoren. Binnen het bedrijf werken ongeveer 150 werknemers in verschillende functies. De werkgever is een professionele organisatie met aandacht voor een veilige en verantwoorde productie. Er werken operators, productiekrachten en monteurs. Binnen de functies zijn verschillende specialisaties mogelijk waardoor je binnen het bedrijf kunt doorgroeien of jezelf kunt specialiseren. Het bedrijf is gevestigd aan de westkant van de provincie Friesland en is goed bereikbaar vanuit Leeuwarden, Franeker, Sneek, Harlingen en alle dorpen die binnen de omgeving van deze steden liggen.

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze fulltime functie wordt een salaris geboden rond de 2750 bruto per maand. De hoogte van het salaris is afhankelijk van de ervaring die kandidaten hebben opgebouwd binnen vergelijkbare functies in andere grote productiebedrijven. Op basis van die ervaring kun je iets meer of wat minder verdienen binnen het bedrijf. Daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding van 0,19 per kilometer woon-werkverkeer. Verder krijg je binnen deze full time baan de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen zodat je nog beter wordt in je werk.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature stuur dan een bericht via de knop vacatures in de menubalk aan de zijkant van deze webpagina.