Vacature allround installatiemonteur Zuid Friesland vanaf december 2020

Een uitdagende baan voor een allround monteur in de installatietechniek en elektrotechniek! Een functie waarbij je meteen aan de slag kunt in het mooie werk. Hierbij kun je denken aan servicewerkzaamheden, renovatie en utiliteit. Het bedrijf is gespecialiseerd in het bieden van oplossingen voor vragen met betrekking tot de verwarming, klimaatbeheersing, verlichting en algehele elektrische- en werktuigbouwkundige installatie van gebouwen. Je hebt een baan waar geen dag hetzelfde is en draagt verantwoordelijkheid voor je eigen projecten.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze afwisselende fulltime functie heb je minimaal 5 jaar werkervaring nodig als elektromonteur en/of installatiemonteur. Je bent ervaren en zelfstandig genoeg om de werkzaamheden in zowel de installatietechniek als in de elektrotechniek zelfstandig uit te kunnen voeren. Daarnaast heb je een VCA basis of een VCA-VOL of bent bereid om dit op onze kosten te behalen. Een MBO opleiding richting elektrotechniek of installatietechniek vormt een goede theoretische basis om het werk goed uit te kunnen voeren. Voor het werk in de service heb je ook een rijbewijs nodig en eigen vervoer. Handgereedschap en elektrisch gereedschap wordt door ons verstrekt.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een allround installateur die gevestigd is in het zuiden van Friesland. Het bedrijf heeft verschillende projecten en klanten in Noord Nederland. Er heerst een informele sfeer en collega’s zijn allround inzetbaar zodat klanten goed geholpen kunnen worden.

Arbeidsvoorwaarden

Dit is een fulltime baan waarbij geen dag hetzelfde is. Je krijgt een jaarcontract bij Technicum wat wordt opgevolgd door een vast contract bij onze opdrachtgever. Het salaris dat je ontvangt is passend bij je kennis en ervaring tussen € 2250,00 en € 2650,00 bruto per maand. Daarnaast krijg je 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld. Bovendien krijg je een pensioenopbouw vanaf de eerste werkdag.  Snel, makkelijk en persoonlijk contact met een vaste contactpersoon.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact mens ons op via de vacatureknop in de menubalk.