Vacature calculator staalconstructies in Dokkum vanaf 20 mei 2021

Een echte calculatiefunctie in de metaaltechniek bij een engineeringsbureau, dat is de kern van deze vacature. Het werk bestaat uit het maken van de sterkte- en prijs berekeningen, offertes en orderbevestigingen richting klanten in de staalconstructie voor agrarische bedrijven. Als calculator maak je voornamelijk berekening die worden gebruikt door de afdeling administratie en inkoop. Het is een functie waarvoor je met een technische mbo niveau 4 opleiding en 2 jaar ervaring op het gebied van calculatie in aanmerking kunt komen.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature is ervaring op het gebied van calculatie belangrijk. Je bent goed in het maken van berekeningen en kunt goed met computerprogramma’s overweg waarmee berekeningen kunnen worden gemaakt. Verder heb je een technische opleiding gevolgd zoals werktuigbouwkunde of mbo middenkaderengineering. Je bent nauwkeurig en jezelf goed concentreren. Een paar jaar ervaring in vergelijkbare werkzaamheden is belangrijk. Je krijgt echter ook een goed inwerktraject waarin je de vaardigheden en het berekeningsprogramma kunt aanleren.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een engineeringsafdeling in het noorden van Friesland. Het is gevestigd in Dokkum en is goed te bereiken vanuit Groningen, Leeuwarden, Drachten en alle dorpen en plaatsen die binnen deze groep steden vallen. Er werken totaal ongeveer 30 personen op de engineeringsafdeling. Deze afdeling bestaat uit collega’s die tekenen, werkvoorbereiden en calculeren. Daarnaast is er nog een productielocatie die elders in het land is ondergebracht.

Arbeidsvoorwaarden

Als calculator kun je een startsalaris verdienen rond de 2500 bruto per maand. Naar mate je meer ervaring hebt kun je een hoger instroomsalaris ontvangen. Ook tijdens je werk zul je in salaris omhoog klimmen. Verder krijg je reiskostenvergoeding conform het bedrijfsregelement op dit gebeid. Bovendien zijn er mogelijkheden om opleidingen en trainingen te volgen om nog beter te worden in je werkzaamheden.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature of zou je er graag meer over willen weten klik dan op de knop vacatures in de menubalk. Dan zie je de volledige vacatureomschrijving en ook andere vacatures bij jou in de buurt.