Vacature service en onderhoudsmonteur installatietechniek en elektrotechniek Friesland vanaf 7 juli 2021

Vind jij verduurzaming belangrijk en zou je graag een bijdrage willen leveren aan het aardgasloos installeren in Nederland? Dan is deze functie als servicemonteur installatietechniek voor jou interessant. Voor een gespecialiseerd bedrijf in duurzame verwarmingstechniek zijn wij op zoek naar iemand die aan de slag wil in het opbouwen van installaties, het verhelpen van storingen en het verrichten van onderhoud aan installaties. Als servicemonteur heb je contact met zowel klanten als leveranciers. Als servicemonteur heb je veel afwisseling en ben je voortdurend op verschillende locaties en projecten aan de slag. Geen dag is hetzelfde.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in de installatietechniek is vereist. Het gaat hierbij met name om verwarmingstechniek en klimaatbeheersing. Kennis van duurzame installatietechniek zoals warmtepompen, lagetemperatuurverwarming en airconditioning is een grote pré. Een mbo opleiding in de installatietechniek op niveau 2 of hoger vormt een goede theoretische basis maar praktijkervaring in de verwarmingstechniek is misschien nog wel belangrijker. Verder is een rijbewijs B en een eigen auto van belang zodat je zelfstandig naar de projecten toe kan komen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de vacature servicemonteur installatietechniek open staat is een kleinere gespecialiseerde installateur in Friesland en is gevestigd boven Leeuwarden. Deze organisatie richt zich met name op het aardgasloos verwarmen van woningen. Er wordt actief met de klanten meegedacht over het vervangen van aardgasgestookte cv-installaties voor duurzamere oplossingen in de vorm van warmtepompen en airconditioningssystemen. Het bedrijf heeft verschillende servicemonteurs in dienst die klanten ondersteunen bij het optimaliseren van hun installatie en tevens meedenken over nieuwe technische mogelijkheden om minder energie te verbruiken.

Arbeidsvoorwaarden

Als zelfstandig servicemonteur verdien je een salaris rond de 2600 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. De hoogte van het salaris is afhankelijk van je ervaring en opleidingsniveau in de installatietechniek. Je krijgt de mogelijkheid om verschillende opleidingen en trainingen te volgen in de verwarmingstechniek zodat je jouw functie als servicemonteur nog beter kunt uitvoeren. Je krijgt een reiskostenvergoeding als je met eigen vervoer naar het bedrijf en de projectlocatie gaat rijden. Je gaat aan de slag op basis van een tijdelijk contract met de intentie om je een vast dienstverband te verlenen als je daar aan toe bent.

Solliciteren

Zou je graag aan de slag willen als servicemonteur in de installatietechniek. Klik op de knop vacatures Technicum in de menubalk om te solliciteren en je cv en motivatie in te sturen.