Vacature servicemonteur installatietechniek Leeuwarden vanaf 23 februari 2022

Heb jij ervaring met werkzaamheden in de installatietechniek en ben je toe aan een volgende stap? Wil je meer afwisseling en complexer werk? Dan is het werk als servicemonteur wellicht een interessante nieuwe richting voor je loopbaan in de installatietechniek. Als servicemonteur zit je meer in het zogenaamde klantenwerk. Je wordt opgebeld door de planning van het bedrijf om werkzaamheden bij verschillende klanten uit te voeren. Het gaat daarbij om werkzaamheden aan de cv-ketel, warmtepompen, radiatoren en het bijbehorende leidingwerk. De werkzaamheden verschillen maar dat is voor een ervaren installatiemonteur natuurlijk geen probleem. Sterker nog het oplossen van problemen is iets waar je goed in bent. Je kunt goed meedenken met de klant en zorgt er voor dat er een oplossing wordt geboden die vakkundig en duurzaam is.

Welke ervaring heb je nodig?

Je hebt ervaring nodig in de installatietechniek. Dat is natuurlijk logisch, maar je moet wel meer kunnen dan alleen cv-ketels ophangen en radiatoren plaatsen. Zo moet je ook wat weten van technische problemen en storingen. Naast kennis van de verwarmingscomponenten en het leidingwerk is ook kennis van thermostaten en bijbehorende meet- en regeltechniek nodig om de functie goed uit te kunnen oefenen. Verder is het belangrijk dat je een klantgerichte houding hebt en zelfstandig kunt werken. Omdat je werkt op verschillende locaties heb je een rijbewijs nodig. Je gaat eerst met je eigen auto rijden maar zult op een gegeven moment ook een auto van de zaak ter beschikking krijgen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat heeft een hoofdvestiging in Leeuwarden maar heeft daarnaast ook andere vestigingen in Friesland. Kortom een groot en professioneel bedrijf met een echt goede naam in de markt. De werkzaamheden die je als servicemonteur gaat uitvoeren vinden grotendeels in Friesland plaats. Hierbij kun je denken aan projecten in Leeuwarden, Sneek, Bolsward, Heerenveen, Drachten en Franker, Dokkum en Harlingen. Kortom in de meeste Friese steden maar ook in de dorpen die daarom heel liggen. Het bedrijf is gericht op verduurzaming en langdurige klantrelaties. Tevreden klanten zijn de beste reclame en servicemonteurs zijn natuurlijk het visitekaartje van het bedrijf. Als servicemonteur heb je een belangrijke rol.

Arbeidsvoorwaarden

Een ervaren servicemonteur kan een salaris verdienen rond 2700 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Je krijgt ook een reiskostenvergoeding tegen 0,19 euro per kilometer woonwerkverkeer. Verder is er een mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen op kosten van het bedrijf. Zo kun je jouzelf verder ontwikkelen in je vakgebied. Bovendien kun je ook in je functie zelf steeds beter worden en doorgroeien naar een hoger niveau. Je ontvangt een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband. Je hebt dus grote kans op een vaste aanstelling.

Solliciteren?

Heb je interesse in de vacature servicemonteur dan kun je solliciteren via de knop vacatures in de menubalk. Ook kun je een reactie insturen via het contactformulier.