Vacature monteur machinebouw Emmeloord vanaf 30 maart 2021

Ben jij een echte sleutelaar en kun je redelijk goed tekening lezen? Dan is deze vacature voor jou! We zijn op zoek naar assemblagemedewerkers die op basis van tekeningen machines in elkaar kunnen zetten. Het is sleutelwerk aan nieuwe machines. Je werkt in teams die op een vlotte manier met elkaar samenwerken aan goed werkende machines. Als je vragen hebt is er altijd wel een ervaren collega in de buurt die je kan helpen. Het bedrijf is heel collegiaal en de sfeer is heel goed. Ben je iemand die graag iets wil opbouwen dan is dit je kans. Lees snel verder.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor de vacature monteur machinebouw heb je voldoende aan een mbo-opleiding op niveau 1 of 2 in een technische richting. Een aantal jaren ervaring in het monteren van machines en constructies op basis van tekening is belangrijk. Als je deze ervaring hebt kun je al solliciteren. Hou er rekening mee dat het werk in Emmeloord is. Daar zou je met de auto, openbaar vervoer of op de fiets naar toe moeten kunnen komen.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een grote organisatie in de industrie in de voedingsmiddelenindustrie en is gevestigd in de omgeving van Emmeloord. Het bedrijf bouwt machines die worden gebruikt voor het transport van voedsel en grondstoffen. De machines worden op basis van tekeningen door monteurs in elkaar gezet bij het bedrijf. Later worden de machines door een ander team aan installateurs geplaatst op locatie. In deze functie werk je op de zaak en niet in de service. Het bedrijf geeft medewerkers wel de mogelijkheid om door te groeien van de ene functie naar de andere functie. Zo blijven medewerkers zichzelf ontwikkelen en groeien ze door in de functie.

Arbeidsvoorwaarden

Als monteur in de machinebouw verdien je tussen de 2000 en 2400 bruto per maand. De hoogte van je salaris is afhankelijk van je werkervaring. Je kunt binnen het bedrijf steeds meer verdienen als je meer ervaring hebt. Je krijgt een reiskostenvergoeding tegen de reiskostenregeling van het bedrijf. Verder kun je kosteloos certificaten en diploma’s behalen.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan snel door op de knop vacatures Technicum in de menubalk te klikken. Dan kom je in een digitaal overzicht met vacatures en de mogelijkheid om je cv in te sturen.