Vacature allround monteur installatie- en elektrotechniek in Friesland vanaf 10 maart 2021

Wij zijn op zoek naar een echter allrounder in de installatietechniek en elektrotechniek. Iemand die breed ingezet kan worden in onderhoudswerkzaamheden, nieuwbouw en modernisering van elektrotechnische en W-installaties. Een monteur die goed aan de slag kan in de renovatie maar ook bereid is om in de nieuwbouw van woningen en utiliteit te werken. Ben jij een monteur die deze uitdaging aan wil gaan lees dan snel verder.

Welke ervaring heb je nodig?

Een allround monteur moet goed op de hoogte zijn de installatietechniek en elektrotechniek. Daarom heb je in deze vakgebieden minimaal 3 jaar werkervaring nodig. Ook is een opleiding in de installatietechniek of elektrotechniek noodzakelijk op minimaal mbo niveau 2 of 3. Verder heb je een geldig VCA certificaat nodig en een rijbewijs zodat je in een bedrijfsbus naar de locatie van de werkzaamheden kunt rijden.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een kleine installateur die verschillende allround monteurs in dienst heeft. Doordat de monteurs allround inzetbaar zijn kunnen de werkzaamheden goed en volledig worden uitgevoerd. Het bedrijf heeft een informele werksfeer en legt de nadruk op kwalitatief goede installaties en klantvriendelijkheid. Personeel is goed opgeleid en flexibel ingesteld.

Arbeidsvoorwaarden

Als fulltime allround monteur kun je een salaris verdienen tussen 2500 bruto en 2750 per maand. De hoogte van je salaris is afhankelijk van je opleiding en werkervaring. Je krijgt 8 procent vakantietoeslag en een contract voor bepaalde tijd. Dit contract kan na verloop van tijd worden omgezet in een vast contract oftewel een contract voor onbepaalde tijd. Je krijgt werkkleding van professionele kwaliteit en krijgt handgereedschap en elektrisch gereedschap in bruikleen. Als je met je eigen auto rijd krijg je een reiskostenvergoeding van 0,19 per kilometer.

Solliciteren

Wil je solliciteren op de functie allround monteur dan kun je dat doen via de vacatureknop die je aantreft in de menubalk aan de zijkant en bovenkant van de website.