Vacature assistent monteur carrosseriebouw vanaf 18 juni 2021

Ben je een echte sleutelaar en heb je met vrachtwagens? Dan is deze vacature interessant voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de carrosseriebouw zoeken we namelijk monteurs die mede verantwoordelijk zijn voor het dagelijkse onderhoud en reparaties aan verschillende opleggers, vrachtwagens en heftrucks. Je kunt op elk niveau beginnen in deze functie. Zo kun je starten als assistent en doorgroeien naar een functie als ervaren monteur en storingsmonteur. Binnen het bedrijf is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Welke ervaring heb je nodig?

Je kunt op verschillende ervaringsniveaus in aanmerking komen voor deze vacature. Het laagste ervaringsniveau is assistent. Hiervoor heb je een mbo opleiding niveau 2 nodig in een technische richting en wat ervaring in het sleutelen aan voertuigen. Als zelfstandig monteur heb je minimaal een mbo opleiding niveau 3 nodig in de richting van bedrijfswagenmonteur, automonteur of werktuigbouwkunde.

Daarnaast heb je een aantal jaar ervaring nodig in de praktijk in de voertuigentechniek. Het hoogste niveau is servicemonteur in de carrosseriebouw. Hiervoor heb je minimaal mbo niveau 3 nodig in de hiervoor genoemde opleidingsrichtingen en minimaal 5 jaar werkervaring in de voertuigentechniek waarvan tenminste 1 jaar in het zoeken en oplossen van technische storingen in voertuigen. Voor alle functieniveaus is het overigens belangrijk dat je fulltime beschikbaar bent en met eigen vervoer naar het bedrijf kunt komen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze fulltime functie open staat is specifiek gericht op de bouw en reparatie van carrosserie├źn. Het bedrijf heeft ongeveer 40 werknemers in dienst en maakt en repareert verschillende opleggers, vrachtwagens en heftrucks. De werkzaamheden die de werknemers uitvoeren zijn divers. Daardoor is elke dag anders. Het bedrijf heeft een goede werksfeer waarin iedereen in teamverband werkt. Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling waardoor je binnen het bedrijf kunt doorgroeien en opleidingen en trainingen kunt volgen.

Arbeidsvoorwaarden

De hoogte van het salaris is afhankelijk van het soort functie dat je gaat uitoefenen en wordt bepaald op basis van je opleiding en werkervaring. Je krijgt een reiskostenvergoeding conform de reiskostenregeling van het bedrijf. Daarnaast heb je de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen die er voor zorgen dat je nog beter wordt in je functie. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd maar hebt ook zeker de mogelijkheid om aansluitend een contract voor onbepaalde tijd te krijgen.

Solliciteren

Wil je graag deze functie voor langere tijd? Ben je op zoek naar een mooie baan waarin je een toekomst kunt opbouwen. Klik op de knop vacatures om meer inzicht te krijgen in deze vacature en tevens het gehele vacatureaanbod.