Vacature monteur kasten en panelen vanaf 11 juni 2021

Heb je ervaring in montage van zwakstroom componenten in kasten en panelen? Dan is dit een interessante vacature voor de langere tijd. Voor een toonaangevend bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie en de agrarische sector zijn we op zoek naar monteurs in de kasten en panelenbouw. Er zijn meerdere vacatures in deze functie omdat het bedrijf sterk gegroeid is. Je hebt de mogelijkheid om op een project voor bepaalde tijd aan de slag te gaan. Daarnaast kun je ook in aanmerking komen voor een contact voor langere tijd.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie is het belangrijk dat je goed bedradingschema’s kunt lezen en zelfstandig bedradingskasten en panelen kunt opbouwen. Een elektrotechnische opleiding op mbo niveau 2 is voldoende om in aanmerking te komen voor deze functie. Praktijkervaring is belangrijk voor deze functie. Als je zelfstandig met bedradingsschema’s aan de slag kunt als kasten en panelenbouwer dan is deze functie geschikt voor jou.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is gevestigd in Emmeloord. Het bedrijf heeft ongeveer 100 werknemers in dienst in verschillende technische functies. Het bedrijf maakt haar eigen machines en bedradingskasten. Deze worden ook geïnstalleerd op locatie en tevens onderhouden door het bedrijf. Het bedrijf heeft haar eigen unieke producten en is actief in de agrarische sector en de voedingsmiddelenbranche.

Arbeidsvoorwaarden

Voor de functie monteur kasten en panelen kun je rekenen op een marktconform salaris. Dat salaris ligt rond de 2400 bruto voor een bedradingsmonteur met een beetje ervaring. Je kunt meer verdienen als je over meer ervaring beschikt. Binnen het bedrijf kun je meer diploma’s halen op kosten van het bedrijf. Daarnaast krijg je reiskostenvergoeding tegen 0,19 per kilometer op basis van woon-werkverkeer. Je krijgt in eerste instantie een tijdelijk contract maar kunt op den duur ook een vast contract krijgen. Werk is er genoeg bij het bedrijf en goed functionerende werknemers worden binnen het bedrijf gehouden en vormen een vaste schakel in het team.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature reageer dan via de knop vacatures in de menubalk op deze functie. Dan wordt er spoedig met je contact opgenomen.